Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Revin Ponor şi Drăgulescu

Ziarul de Vrancea
24 sep 2015 943 vizualizări
Echipa Romaniei pentru Campionatele Mondiale de gimnastică de la Glasgow este formată din gimnastele Cătălina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Laura Jurca, Anamaria Ocolişan şi Silvia Zarzu, în timp ce Andreea Iridon este rezervă.

Componenţa echipei poate suferi modificări pană cu 24 de ore înaintea debutului competiţiei.  Cătălina Ponor, multipla campioană la gimnastică, a revenit în concurs, în 12 septembrie, după trei ani de pauză, cu ocazia bilateralului Romania-Franţa, de la Izvorani, ea concurand la trei aparate. Ponor (27 de ani) este triplă campioană olimpică la JO din 2004 şi dublă medaliată la ediţia din 2012, după care şi-a anunţat retragerea din competiţii. În lotul masculin, noutatea este revenirea campionului Marian Drăgulescu, după o pauză de trei ani. Ceilalţi gimnaşti selecţionaţi sunt Andrei Ursache, Cristian Băţagă, Vlad Cotuna, Andrei Muntean, Marius Berbecar, plus Laurenţiu Nistor rezervă.

 “Cainii” au ieşit din insolvenţă

Tribunalul Bucureşti a decis închiderea procedurii de insolvenţă şi reintroducerea în circuitul economic a SC Dinamo 1948 SA, societatea care administrează clubul de fotbal din Liga I, a declarat, ieri, pentru MEDIAFAX, administratorul judiciar Cătălin Dascăl. Dosarul prin care clubul Dinamo 1948 SA solicita deschiderea procedurii de insolvenţă a fost înregistrat în 13 mai 2014, la Tribunalul Bucureşti. Clubul condus de Ionuţ Negoiţă a acoperit în totalitate datoriile istorice la începutul lunii martie, cu două luni mai devreme decat prevedea planul de reorganizare aprobat de către instanţă, pentru a putea participa în sezonul 2016-2017 în cupele europene. În acest sens, la termenul din 25 martie, SC FC Dinamo 1948 SA a solicitat închiderea procedurii de insolvenţă şi reinserţia societăţii în circuitul economic, însă ANAF a contestat planul de reorganizare.

Dinamo şi Concordia s-au calificat

Echipele Dinamo Bucureşti şi Concordia Chiajna s-au calificat în optimile de finală ale Cupei Romaniei. Dinamo Bucureşti a trecut, cu scorul de 3-2 (0-1), de Dacia Unirea Brăila. Golurile învingătorilor au fost marcate de Gnohere, în minutele 62, 73 şi 75, în timp ce pentru gazde au înscris Necoară ('41) din penalti şi Muscă (’86). Concordia Chiajna a învins, cu scorul de 4-0 (2-0), pe ASA Targu Mureş II. Golurile învingătorilor au fost marcate de Purece ('12), Răducanu ('32), Constantinescu ('62) şi Pană ('85). ASA Targu Mureş II a evoluat în inferioritate numerică din minutul 37, după eliminarea lui Török.

Cerere mare la puştii lui Hagi

Directorul general al FC Viitorul, Cristian Bivolaru, a declarat, ieri, că mai multe cluburi din străinătate sunt interesate de transferul a 15 juniori legitimaţi la gruparea finanţată de Gheorghe Hagi. "Există un interes cert al mai multor cluburi din străinătate pentru cel puţin 12-15 juniori ai noştri. De la Măţan, junior născut în '99, şi pană la Răzvan Marin, născut în '96. Deci avem o plajă mare de jucători şi interesul este pe măsură", a spus Bivolaru. Cristian Bivolaru a participat, ierii, la un eveniment de prezentare a unor echipamente medicale aflate la dispoziţia jucătorilor din Liga I, în clinica de recuperare a Ligii Profesioniste de Fotbal

Antrenori noi la Voluntari

Flavius Stoican a demisionat, ieri, din funcţia de antrenor al echipei FC Voluntari şi va fi înlocuit de cuplul de tehnicieni Mircea Rădulescu - Daniel Pancu, au declarat surse din cadrul clubului ilfovean. Fost director al şcolii Federale de Antrenori, Mircea Rădulescu va ocupa funcţia de antrenor principal, iar Daniel Pancu va fi antrenor secund - jucător. Demisia lui Flavius Stoican vine la o zi după ce FC Voluntari a fost eliminată din 16-imile de finală ale Cupei Romaniei. Formaţia ilfoveană, aflată pe penultimul loc în clasamentul Ligii I, a pierdut, miercuri, cu scorul de 0-1, partida disputată, în deplasare, cu formaţia din Liga a II-a, FC Baia Mare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.