Sport

Simona Halep a plecat în China

Ziarul de Vrancea
18 sep 2015 598 vizualizări
Jucătoarea romană va juca la Guangzhou, Wuhan şi Beijing

Jucătoarea Simona Halep a declarat, ieri, pe Aeroportul Henri Coandă, înaintea plecării în China, că încă mai are dureri la picior, dar speră să se refacă în proporţie de 100 la sută după întinderea la coapsă suferită la US Open. "Nu mi-am pus niciun obiectiv în China. Vreau să mă simt bine pe teren, să joc un tenis bun aşa cum am făcut în America  şi sper să fiu 100 la sută cu piciorul, pentru că încă mai am dureri. Am făcut tratament, acum mă simt mai bine. Să vedem pe parcurs cum va fi. Se poate să şi forţez, dar se poate să îmi fi şi trecut. După America nu am mai jucat meci oficial şi nu pot să îmi dau seama acum", a explicat numărul doi mondial. Jucătoarea a menţionat că nu ştia că va avea un parcurs aşa de bun la US Open în momentul în care a promis că va participa la turneul de la Guangzhou. "La Guangzhou m-am hotărat să joc după Wimbledon, cand am pierdut multe meciuri. Şi atunci am zis că am nevoie să joc cat mai mult. Nu am ştiut că o să merg atat de bine în America, dar mi-am dat cuvantul, m-am înscris şi trebuie să mă duc acum. E dificil, sunt un pic obosită, dar merg cu încredere şi sper să fie bine", a adăugat Halep. Ea a menţionat că este încă de acum cu gandul la Turneul Campioanelor, programat în perioada 25 octombrie - 1 noiembrie, la Singapore. "La Wuhan şi Beijing e un avantaj pentru mine că nu am puncte de apărat. Nu am presiune, doar mă duc să joc. Sunt binevenite nişte meciuri în plus pentru Singapore. Bineînţeles că sunt cu gandul şi la Turneul Campioanelor. M-am bucurat enorm că pot să merg să joc din nou. A fost unul dintre obiectivele mele mari anul acesta. Vreau să pun la punct foarte bine pregătirea pentru Singapore", a precizat jucătoarea numărul 2 WTA.
* Doi tenismeni romani s-au calificat în finala turneului challenger de la Banja Luka (Bosnia-Herţergovina), dotat cu premii totale de 64.000 de euro. Victor Hănescu (224 ATP) , a avut nevoie de doar 68 de minute pentru a trece de Flavio Cipolla (412 ATP), în două seturi, cu 6-1, 6-2. Victor va juca în semifinale cu sarbul Milijan Zekic (314), care a trecut cu 3-6, 7-6, 7-6 de favoritul nr. 4, argentinianul Horacio Zeballos (140). La randul său, Adrian Ungur (255) a caştigat în 76 de minute partida cu slovacul Jozef Kovalik (271) cu 6-3, 6-1. Adi va juca în semifinală cu al treilea favorit, Dusan Lajovic (102) învingător cu 6-3, 6-3 în faţa italianului Riccardo Bellotti.
* În turneul de la Istanbul, de 75.000 de dolari, Marius Copil (182) a fost eliminat de către principalul favorit,ucraineanul Serhi Stahovski, scor 4-6, 0-6 în 62 de minute. Ucraineanul a obţinut a treia victorie în tot atatea confruntări cu jucătorul arădean.
* Cristina Dinu şi Ana Bogdan s-au calificat în sferturile de finală ale turneului ITF de la Dobrici (Bulgaria). Ana Bogdan, favorită numărul 2, a trecut în optimi de Petia Arşinkova, din Bulgaria, scor 6-0, 6-0. Cristina Dinu s-a calificat după abandonul rusoaicei Valentina Ivaknenko, favorită 6, la scorul de 6-3, 3-0 pentru romancă. Cele două jucătoare s-au întalnit în sferturi şi Cristina Dinu a caştigat cu 2-6, 6-3, 6-1.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.