Sport

Begu a ieşit din prima

Ziarul de Vrancea
12 aug 2015 473 vizualizări
Irina a fost eliminată în primul tur la Toronto de Olga Govorţova

Irina Begu a fost eliminată în primul tur al turneului WTA de la Toronto, dotat cu premii în valoare totală de 2.377.305 dolari,  de către jucătoarea Olga Govorţova (Belarus), scor 3-6, 6-7, după aproape două ore de joc. Partida a fost întreruptă din cauza ploii la scorul de 6-3, 4-4.  Cealaltă reprezentantă a Romaniei în turneu, Simona Halep – favorita nr. 2 – a jucat aseară cu jucătoarea sarbă Jelena Jankovic (23 WTA), care a învins-o în primul tur cu 7-6, 6-2 pe franţuzoaica Caroline Garcia (38).
În primul tur al turneului de simplu au fost eliminate şi o serie de favorite. Astfel, Carla Suarez (10 WTA) a pierdut cu 3-6, 7-6, 4-6 în faţa jucătoarei franceze Alizé Cornet (28 WTA).  Într-un alt meci din primul tur de la Rogers Cup, Karolina Pliskova (Cehia, 8 WTA), a fost întrecută  cu scorul de 6-3, 6-7, 2-6, după o oră şi 53 de minute, de Mirjana Baroni (Croaţia. 51). Principala favorită a turneului, americanca Serena Williams, a avut nevoie de trei seturi (2-6, 6-3, 6-0) de italianca Flavia Pennetta. Favorita gazdelor, Eugénie Bouchard, a fost învinsă cu 0-6, 7-5, 2-6 de către Belinda Bencic (Elveţia), iar jucătoarea din Slovacia, Dominika Cibulkova a trecut cu 6-3, 6-4 de Sloane Stephens (SUA). În fine, favorita numărul 8, Garbiñe Muguruza a fost eliminata (5-7, 1-6 de ucraineanca Lesia Ţurenko (54). Alte rezultate: Alison Riske (SUA) – Timea Bacsinszky (Elveţia) 3-6, 7-6, 7-6; Lesia Ţurenko (Ucraina) – Yanina Wickmayer (Belgia) 6-3, 7-6; Viktoria Azarenka (Belarus) – Elina Svitolina (Ucraina) 6-1, 6-4; Julia Görges (Germania) – Zarina Dias (Kazahstan) 2-6, 6-1, 7-5; Angelique Kerber (Germania) – Misaki Doi (Japonia) 6-0, 6-1.
În primul tur al turneului de dublu, perechea romano-rusă Simona Halep / Daria Gavrilova a fost eliminată, scor 2-6, 3-6 (68 de minute), de către cuplul Darija Jurak / Raquel Jones (Croaţia / SUA). Irina Begu şi Raluca Olaru, după ce au trecut în primul tur de gemenele ruso-australiene Anastasia şi Arina Rodionova, sunt programate în turul secund cu puternica pereche iberică Garbiñe Muguruza / Carla Suarez.
În competiţia masculină dotată cu Rogers Cup, care se dispută la Montreal, Novak Djokovic a obţinut a 250-a victorie într-un turneu de 1000 de puncte, învingăndu-l, cu scorul de 6-3, 7-6, pe brazilianul Thomaz Bellucci (33 ATP), în turul secund. Djokovic a caştigat de trei ori în carieră Rogers Cup, în 2007, 2011 şi 2012. Anul trecut, el a pierdut în turul al treilea, în faţa francezului Jo-Wilfried Tsonga, care avea să cucerească trofeul. Novak Djokovic participă la Montreal şi la dublu, alături de compatriotul său, Janko Tipsarevic. Cei doi sarbi au acces în turul secund, în care se confruntă cu  perechea Florin Mergea / Rohan Bopanna (Romania / India). Tot în turul secund este calificat direct şi Horia Tecău, împreună cu Jean-Julien Rojer. Revenind la turneul de simplu, surpriza primei zile a fost înfrangerea lui Milos Raonic (Canada, 10 ATP) de către croatul Ivo Karlovic (23), scor 6-7, 6-7.





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.