Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Astăzi, Supercupa Europei

Ziarul de Vrancea
10 aug 2015 631 vizualizări
Antrenorul echipei FC Sevilla, Unai Emery, a declarat, luni, înaintea Supercupei Europei, că FC Barcelona este favorită, dar îşi doreşte ca formaţia sa să producă surpriza, informează site-ul tuttomercatoweb.com.

"Trebuie să jucăm la nivel maxim, să ne atingem limitele. Doar aşa vom putea pune probleme Barcelonei, o echipă care are puţine carenţe. Barcelona este favorită, dar vrem să producem surpriza. Visul nostru este să caştigăm trofeul", a spus Emey. Supercupa Europei, dintre caştigătoarea Ligii Campionilor, FC Barcelona, şi deţinătoarea Ligii Europa, FC Sevilla, se va disputa azi de la ora 21.45, la Tbilisi şi va fi transmisă de Pro TV şi DolceSport 1.

Pleacă Baciu, vine Ţălnar

Conducerea clubului Concordia Chiajna a reziliat, ieri, pe cale amiabilă contractul cu antrenorul Marius Baciu, acesta devenind astfel primul tehnician din Liga I care îşi pierde postul de la începerea actualului sezon. Surse din cadrul grupării ilfovene au declarat, pentru MEDIAFAX, că o dată cu Marius Baciu şi-au reziliat contractele şi secunzii Erik Lincar şi Răzvan Rotaru. Conducerea grupării Concordia negociază cu antrenorul Cornel Ţălnar preluarea conducerii tehnice. Ţălnar a antrenat ultima oară în Liga I formaţia FC Braşov, el fiind demis la 8 august 2014 în urma rezultatelor slabe înregistrate în debutul sezonului trecut. Marius Baciu fusese instalat, la 6 aprilie 2015, în funcţia de antrenor principal la Concordia Chiajna, echipă cu care a reuşit să se salveze de la retrogradare în ediţia precedentă a Ligii I. în prezent, Concordia Chiajna ocupă penultimul loc al clasamentului Ligii I, cu 2 puncte după cinci etape disputate.

Coleg turc pentru Mutu, în India

Fostul internaţional turc Tuncay Şanlî a semnat un contract cu FC Pune City, grupare care l-a achiziţionat în această vară şi pe atacantul Adrian Mutu, a anunţat, luni, clubul indian. Atacantul Tuncay Şanlî, fost component al echipei Fenerbahce, a jucat ultima dată pentru Umm Salal, în Qatar.  FC Pune City a obţinut serviciile lui Adrian Mutu la sfarşitul lunii iulie.

Internaţional hondurian, ucis în Guatemala

Walter Lopez, fost component al naţionalei din Honduras, în varstă de 37 de ani, a fost ucis, duminică, în Guatemala, informează presa internaţională. Lopez era împreună cu soţia sa şi cu copiii săi în momentul în care a fost atacat de caţiva indivizi, în afara stadionului din localitatea La Mesilla. Soţia şi copiii fostului fotbalist au scăpat nevătămaţi. Walter Lopez a evoluat de-a lungul carierei la mai multe echipe din Honduras şi Guatemala. El s-a retras în activitate în 2012.  În 2000, Walter Lopez a participat cu echipa ţării sale la Jocurile Olimpice de la Sydney.

Sporting a caştigat Supercupa Portugaliei

Formaţia Sporting Lisabona a învins, duminică seară, pe stadionul Algarve, cu scorul de 1-0, echipa Benfica Lisabona şi a caştigat pentru a opta oară Supercupa Portugaliei. Golul a fost marcat de Andre Carrillo, în minutul 53. Sporting Lisabona, deţinătoarea Cupei Portugaliei, a mai caştigat Supercupa în 1982, 1987, 1995, 2000, 2002, 2007 şi 2008. Benfica Lisabona este campioana en titre a Portugaliei şi a fost antrenată pană în această vară de actualul tehnician al formaţiei Sporting, Jorge Jesus.

Hoban înscrie în Israel

Mijlocaşul Ovidiu Hoban a marcat un gol în partida pe care echipa sa, Hapoel Beer Sheva, a terminat-o la egalitate, duminică, în deplasare, scor 1-1 (0-1), în faţa formaţiei Hapoel Ra'anana, în etapa a II-a a grupei B a Cupei Ligii Israelului. Hoban a înscris în minutul 52. Gazdele au deschis scorul prin Bakaj, în minutul 32.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.