Sport

Vai de capul lor!

Ziarul de Vrancea
23 iul 2015 671 vizualizări
Steaua- AS Trencin 2-3 (0-2) în manşa secundă a turului II preliminar din Liga Campionilor Steaua: Cojocaru - Papp, Varela (’35- Rîpă), Toşca, Guilherme - Breeveld, Muniru - Popa, Stanciu (’19 - Hamroun), Chipciu - Tadé (’82 - Tahar). Antrenor: Mirel Rădoi.

Trencin: Semrinec –Cogley (’72 – Rabiu), Ramon, Rudnic, Madu – Lobotka, Koolwijk, Bero –Jairo, Wesley, van Kessel (’64 – Guba).. Antrenor: Martin Sevela.
Arbitru: Pawel Raczkowski (Polonia).
Cartonaşe galbene: Chipciu, Muniru / Bero, Rudnic (2)
Cartonaşe roşii: Rudnic (’73)
0-1, min. 13: Wesley din şase metri, după o combinaţie cu Jairo.
0-2, min. 21: Jairo îl salută din mers pe Papp, pasează înapoi şi Bero şutează de la 10 metri.
1-2, min. 57: Muniru, torpilă de la 20 de metri, imparabilă pentru Semrinec.
2-2, min. 60: Tadé, dintr-un penalty acordat la un fault comis de Cogley asupra lui Hamroun.
2-3, min. 84: Wesley cu capul, la colţul scurt, din centrarea lui Jairo.
Rezultatul de la pauza meciului de pe Arena Naţională a şocat toată lumea: 2-0 pentru Trencin, 2-2 la “general” şi Steaua trebuie să mulţumească UEFA că a jucat partida asta fără spectatori! Apărarea a fost varză murată, iar brazilienii din avanposturile slovace, Wesley şi Jairo, au făcut ce-au vrut prin careul stelist. Mai ales pe acest Jairo, fundaşul Paul Papp (probabil, la cea mai proastă zi a carierei) nu-l va uita multă vreme. Colac peste pupăză, deşi a încercat să facă schimbări reparatorii încă din prima repriză, Mirel Rădoi a fost nevoit să efectueze schimbări forţate, cauzate de accidentările lui Stanciu şi Varela. Nici pe atac n-a realizat Steaua mai nimic, iar dacă Tadé a ratat o mare ocazie în min. 43 (Ramon a scos de pe linia porţii!), neşansa francezului a fost urmată de două imense şanse de 3-0 ale slovacilor! Oaspeţii au pornit ofensiv şi repriza a doua şi Cojocaru a avut mari emoţii la incursiuni. Însă un şut fericit de la distanţă al fratelui lui Muntari şi un penalty au rezolvat meciul în cateva minute. Deşi slovacii au mai fost periculoşi în cateva faze, eliminarea fundaşului Rudnic părea să lămurească lucrurile. Numai că tandemul Jairo-Wesley a mai lovit odată, speranţele oaspeţilor au renăscut, iar Steaua a trecut în apărare! În min. 89, Bero a fost extrem de aproape de golul calificării, însă Cojocaru a fost providenţial.  Steaua s-a calificat în turul III preliminar, dar ce va fi cu Partizan, Dumnezeu cu mila!










În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.