Sport

Pancone, presidente

Ziarul de Vrancea
8 iul 2015 932 vizualizări
Fostul internaţional Daniel Pancu a fost uns preşedintele FC Rapid

Daniel Pancu, retras din activitate la finalul sezonului precedent, a fost instalat, ieri, în funcţia de preşedinte al grupării FC Rapid, a declarat, pentru MEDIAFAX, acţionarul majoritar al clubului giuleştean, Valerii Moraru. "Am bătut palma cu Daniel Pancu. Începand de astăzi este noul preşedinte al Rapidului. Este cea mai bună soluţie pentru acest post la Rapid", a spus Moraru. Oficialul rapidist a menţionat că este exclus ca Daniel Pancu să mai joace, chiar dacă echipa va evolua în sezonul următor în Liga a II-a. "Pancu s-a retras din activitate. Nu va mai juca, acum este preşedinte", a adăugat Valerii Moraru.
Daniel Pancu, jucător care a evoluat de cinci ori în cariera sa pentru Rapid, va împlini 38 de ani la 17 august, iar la finalul sezonului trecut a anunţat că se va retrage din activitate. Atacantul a mai evoluat în cariera sa la formaţiile Politehnica Iaşi, Cesena, Beşiktaş Istanbul, Bursaspor, Terek Groznîi, ŢSKA Sofia şi FC Vaslui.
Tot ieri, Valerii Moraru a anunţat că va începe negocierile cu  antrenorul  Vasile Miriuţă şi speră să îl convingă pe tehnician să preia formaţia giuleşteană care va evolua în sezonul următor în Liga a II-a, însă speranţele s-au dovedit zadarnice. De asemenea,Moraru a mai spus că Rapid a transferat patru fotbalişti spanioli: Pulpo Romero (portar, AE Limasol), Miquel Robuste (stoper, Cartagena), Miguel Angel Luque (mijlocaş, Hospitalitet) şi Dani Tortolero (atacant, Doxa, Cipru), plus un jucător congolez, Wilfred Moke (Burgos). Moraru a explicat că în momentul de faţă negociază pentru transferul altor patru jucători străini, dar şi aducerea a cinci jucători tineri.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.