Sport

CSA Steaua: "Suntem deschişi la renegocieri"

Ziarul de Vrancea
1 iul 2015 476 vizualizări
Preşedintele clubului polisportiv militar, George Boroi, precizează că gruparea lui Gigi Becali poate folosi numele Steaua, nu şi Steaua Bucureşti

Preşedintele CSA Steaua, George Boroi, a declarat, miercuri, că gruparea pe care o conduce este în continuare dispusă la dialog cu oficialii FCSB atat în privinţa închirierii terenurilor de antrenament din complexul sportiv din Bulevardul Ghencea către echipa de fotbal, cat şi a folosirii mărcii. "Am evitat în general să vorbesc despre acest subiect. Am vorbit prin comunicate de presă. De aici apare şi dezavantajul nostru, acela de a vorbi instituţional, iar de partea cealaltă vorbeşte o societate privată. Eu sunt un om al sportului, dar în funcţia în care sunt reprezint o instituţie respectabilă. Notificarea pe care am făcut-o FCSB spune foarte clar că ne exprimăm acordul de a încheia o nouă colaborare cu dumnealor pentru sezonul 2015-2016. În acelaşi timp, am atras atenţia că trebuie pusă în aplicare şi respectată hotărarea ÎCCJ la data la care a fost pronunţată. Din păcate, această remarcă a fost interpretată ca o condiţionare a poziţiei noastre, a acordului pe care l-am dat, dar, aşa cum am fost permanent deschişi, eu spun încă o dată că suntem dispuşi spre dialog. Şi nu exclud posibilitatea ca în următoarele două zile înainte de a anunţa clar că ne-am aşezat în poziţii diferite să ne revedem la masa tratativelor", a spus Boroi.
Preşedintele CSA Steaua a explicat că deocamdată nu a făcut o invitaţie oficială clubului condus de Gigi Becali la negocieri. El a confirmat că mai există discuţii şi în ceea ce priveşte posbilitatea folosirii mărcii de către clubul finanţat de Gigi Becali.  Întrebat dacă FCSB poate folosi numele Steaua în mediul online, Boroi a afirmat că brandul protejat în urma hotărarii ICCJ este "Steaua Bucureşti". "Eu am vorbit de mult timp, brandul este «Steaua Bucureşti», iar «steaua» este substantiv comun. Nu o să poată să interzică nici CSA Steaua şi nici alte entităţi folosirea cuvantului «steaua». Dar «Steaua Bucureşti» aparţie doar Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti", a precizat Boroi.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.