Sport

Voinţa Deep Serv este campioană pentru patra oară

Dan Chiriac
8 iun 2015 1163 vizualizări
Campioană pentru al patrulea an la rând, Voinţa va încerca în perioada 19-21 iunie să obţină calificarea la turneul final, într-un baraj ce va avea loc la Iaşi u Sanorom Boloteşti, vicecampioana ligii de minifotbal, participă la rândul său la întrecerile din capitala Moldovei

Ediţia a-V-a a campionatului de minifotbal pentru amatori Vrancea, afiliată Federaţiei de minifotbal din România, a revenit pentru a patra oaă consecutiv echipei Voinţa Deep Serv. Noua şi vechea campioană a Ligii de minifotbal, Voinţa Deep Serv, a obţinut titlul înainte de disputarea ultimul joc din grupa finală. Echipa pregătită de Ionuţ Constantinescu a profitat de pasul greşit făcut de Sanorom Boloteşti, care a cedat cu 8-1 în faţa celor de la Doctor GSM/Global Proiect. Campioana en-titre a cucerit titlul de campioana pentru al patrulea sezon consecutiv. Formaţia manageriată de Marian Spînu şi antrenată de Ionuţ Constantinescu a reuşit să câştige şi ultimul joc din grupă, scor 1-0, cu Flux Cafe. Unicul gol al partidei a fost marcat de Claudiu Mihai. În perioada 19-21 iunie, la Iaşi, Voinţa va participa alături de campioanele şi vicecampionale din judeţele Moldovei la turneul regional. La întrecerile de la Iaşi va fi prezentă şi ocupanta locului doi în liga de minifotbal, Sanorom Boloteşti. Echipa manageriată de Romică Corozanu îşi va afla adversarele la tragerea la sorţi de azi. Se vor alcătui patru grupe de câte patru echipe, primele două urmând să joace în sferturile de finală. O victorie în această fază a turneului asigură prezenţa la turneul final de la Arad, 3-5 iulie. 

Cine sunt campionii?

Dominaţia echipei Voinţa Deep Serv la fotbalul pe teren redus este de neoprit. Echipa manageriată de Marian Spînu şi sprijinită de sponsorul principal Artifex a triumfat în toate competiţiile la care a participat în ultimii patru ani. Voinţa este campioană la liga de minifotbal, la Cupa Fair-Play, Cupa Firmelor şi Cupa Vrancei, dar şi câştigătoarea Cupei României la minifotbal. Singurele înfrângeri au venit în Supercupă şi în Cupa României, în actualul sezon. Lotul formaţiei învingătoare este format din următorii jucători: George Sîrbu, Gabriel Lazăr, Marius Bodoc, Mădălin Predoiu, Bogdan Grigorică,  Răzvan Crăciun, Emilian Chivu, Cătălin Curteanu, Viorel Crăciun, Cristi Gurguiatu, Claudiu Mihai, Răzvan Duţu. Antrenorul echipei este Ionuţ Constantinescu, iar manager Marian Spînu. Ocupantele locurilor 3 şi 4 în campionat, Arena şi Pamiro, s-au întâlnit în ultima etapă. Arena învins cu 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0 şi a marcat golul victoriei la ultima fază a meciului. Cele două vor reprezenta Vrancea la turneul final al Cupei României. Pro As este campioana play-out-ului după ce s-a impus cu 5-1 în partida cu Jess Cafe. Pro As obţine pentru al doilea an la rând titlul în play-out. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
MINI, acum 3249 zile, 20 ore, 11 minute, 12 secunde
CE TITLU A CASTIGAT IN AFARA JUDETULUI ? LA CE COMPETITIE A URCAT PE PODIUM LA NIVEL NATIONAL ? NIMIC , NIMIC .
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.