Sport

Au luat-o razna rău

Ziarul de Vrancea
5 iun 2015 467 vizualizări
Oţelul Galaţi propune Liga I cu 20 de echipe


Conducerea FC Oţelul Galaţi susţine, într-un comunicat de presă remis, ieri, agenţiei MEDIAFAX, că în situaţia în care compania ISB va diminua suma din contractul pentru drepturile TV, hotărarea de reducere a numărului de echipe la 14 devine nulă şi propune un sistem cu 20 de formaţii în Liga I. "Clubul Oţelul Galaţi se arată contrariat de propunerea venită dinspre ISB Media Holding Ltd şi LPF de reducere a sumelor din drepturile de televiziune alocate cluburilor din Liga I. în momentul în care reprezentanţii cluburilor au votat schimbarea sistemului competiţional, precum şi reducerea numărului de echipe din Liga I, au făcut-o avand convingerea că sumele primite vor creşte, aşa cum era stabilit. În cazul în care aceste sume urmează a fi reduse este logic că votul reprezentanţilor cluburilor devine nul, iar sistemul competiţional trebuie modificat ca atare. În consecinţă, după analiza documentelor primite, clubul Oţelul Galaţi propune ca începand din sezonul care urmează Liga I să fie formată din 20 de echipe", se menţionează în comunicatul citat. Oficialii clubului care a retrogradat la finalul actualului sezon, de pe locul 17, penultimul, cataloghează drept "şmecherească" propunerea deţinătorului drepturilor TV. Compania Intel Sky Broadcast (ISB) din Malta, deţinătoarea dreturilor TV pentru Liga I, a cerut, la 26 mai, în cadrul Adunării Generale a Ligii Profesioniste de Fotbal, diminuarea valorii contractului pentru transmiterea meciurilor din primul eşalon, în sezonul viitor. Surse din cadrul LPF au declarat, pentru MEDIAFAX, că ISB a propus reducerea cu aproximativ 6 milioane de euro a sumei pe care o are de plătit anual către grupările din Liga I.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.