Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE:Adrian Mutu continua in india

Ziarul de Vrancea
28 mai 2015 542 vizualizări
Atacantul Adrian Mutu a declarat, ieri, că mai are contract trei luni cu gruparea indiană FC Pune City, la care se va prezenta, în iulie, pentru pregătirile dinaintea sezonului.

 "Nu m-am gandit la un meci de retragere pentru că nu m-am retras. Voi juca în India pentru că mai am contract încă trei luni şi după aceea vom vedea. Eu am contract semnat încă de anul trecut, sunt singurul jucător care s-a dus în India cu contract pe două sezoane. Cantonamentul va începe în luna iulie, iar campionatul în septembrie", a declarat Mutu. Întrebat dacă e posibil să revină la Fiorentina, Mutu a răspuns: "Ce să fac la Fiorentina? Ca spectator, probabil, ca jucător, în niciun caz." Mutu, în varstă de 36 de ani, şi-a reziliat contractul cu Petrolul Ploieşti la 26 septembrie 2014, pentru a semna cu gruparea indiană FC Pune City, însă el nu putut evolua la această echipă deoarece contractul său a fost înregistrat prea tarziu.

Campionii la Sparkassen Cup

Campioana la handbal masculin, Minaur Baia Mare, va participa, între 7 şi 9 august, la Sparkassen Cup, turneu la care au mai fost invitate formaţiile THW Kiel, MKB Veszprem, Fuchse Berlin şi Frisch Auf Göppingen. Potrivit anunţului formaţiei băimărene, după ce a caştigat, marţi, titlului naţional, echipa a intrat în vacanţă, urmand a se reuni în 20 iulie. Va urma un cantonament de o săptămană, pregătiri pe plan local, iar între 7 şi 9 august, Minaur Baia Mare va participa la Sparkassen Cup, în Germania.  Minaur Baia Mare a cucerit, marţi, titlul naţional după 16 ani de la o performanţă similară, după două meciuri cu formaţia CSM Bucureşti şi va reprezenta Romania în sezonul 2015-2016 al Ligii Campionilor.

Plecări de la Petrolul

Jucătorii Pablo de Lucas, Sebastian Gallegos, Ioan Filip şi Victor Astafei au ajuns la un acord cu FC Petrolul pentru rezilierea contractelor lor pe cale amiabilă. Pablo de Lucas a evoluat pentru FC Petrolul în perioada 2013-2015, îmbrăcand tricoul echipei în 71 de partide, în timp ce Victor Astafei a disputat 33 de partide pentru gruparea ploieşteană. Ioan Filip a jucat 27 de meciuri, iar Sebastian Gallegos a avut două prezenţe în ultima ediţie a Ligii I.

Benitez a plecat de la Napoli

Antrenorul spaniol Rafael Benitez a anunţat, ieri, că va pleca de la Napoli la finalul sezonului, după meciul cu Lazio, de duminică, partidă care poate aduce calificarea echipei sale în play-off-ul Ligii Campionilor. "După doi ani, experienţa mea la Napoli se încheie. Dar vreau să închei cu o victorie", a declarat Benitez, care a mulţumit fanilor şi preşedintelui Aurelio De Laurentiis pentru sprijin. Napoli va întalni, duminică, echipa Lazio, în ultima etapă a campionatului italian, iar în cazul unei victorii va încheia pe locul trei şi se va califica pentru play-off-ul Ligii Campionilor. Benitez ar putea ajunge la Real Madrid, după ce italianul Carlo Ancelotti a fost demis luni.

Dan Roman, la Botoşani

Preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat, ieri, că a ajuns la o înţelegere cu atacantul Dan Roman de la Gaz Metan Mediaş, precizand că pană la 7 iunie sunt aşteptaţi să vină şi alţi jucători. "Am demarat deja discuţii cu mai mulţi jucători. Jucăm în cupele europene şi trebuie să ne întărim în toate compartimentele. Ne-am înţeles cu Dan Roman să vină la Botoşani. Mai avem discuţii cu nişte jucători bulgari, dar şi cu alţi jucători străini. Ne trebuie portar, fundaş dreapta, fundaşi centrali, mijlocaşi centrali, jucători de bandă", a spus Cornel Şfaiţer. Oficialul formaţiei botoşănene a precizat că nu a decis încă la ce jucători se va renunţa: "Nu am anunţat niciun jucător că va fi liber şi nici nu o să-i anunţăm după meciul cu Viitorul. în sezonul viitor, pe langă campionat, vom juca în Cupa Ligii, Cupa Romaniei şi Europa League. Am putea ajunge la 50 de meciuri. Asta înseamnă că avem nevoie de un lot mai mare decat pană acum."Dan Roman, în varstă de 29 de ani, evolua la Gaz Metan Mediaş din 2011.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.