Sport

Dezamăgire cu nordicele

Ziarul de Vrancea
22 mar 2015 484 vizualizări
După ce au învins campioana mondială, handbalistele tricolore au pierdut la scor în faţa Suediei

Reprezentativa de handbal feminin a Suediei a caştigat, sambătă, la Cluj Trofeul Carpaţi, după ce a învins în finală naţionala Romaniei, cu scorul de 26-17 (14-6). Golurile tricolorelor au fost marcate de Cristina Neagu – 7, Eliza Buceschi – 3; Adriana Nechita – 2, Oana Bondar, Gabriela Perianu, Crina Pintea, Florina Chintoan şi Aurelia Brădeanu. Cele mai multe goluri au fost înscrise pentru Suedia de Linnea Torstenson – 4.
Antrenorul echipei Romaniei de handbal feminin, Tomas Ryde, a declarat, că jucătoarele sale vor să continue să lupte: "Nu am reuşit să ne potrivim împreună în această partidă, am făcut mai multe greşeli, nu a fost meciul nostru. La începutul meciului i-am spus Cristinei Neagu că trebuie să avem mai multe aruncări, pentru a fi o ameninţare pentru echipa Suediei, şi trebuie să intrăm în joc. Am jucat într-un mod mai uşor, poate nu a fost cea mai bună zi a noastră şi trebuie să muncim mai intens. Nu sunt mulţumit de rezultat, dar jucătoarele vor să continue şi eu vreau să lupt, asta este cel mai important. Nu am jucat bine, per total, dar am jucat din inimă", a spus Ryde. Potrivit acestuia, important este şi ceea ce a învăţat echipa din meciul finalei Trofeului Carpaţi, el declarandu-se bucuros că a putut să folosească toate jucătoarele.
Handbalista Eliza Buceschi a declarat la randul său că membrele naţionalei Romaniei sunt triste pentru că au pierdut meciul din finala Trofeului Carpaţi, dar a spus că acesta a fost un început de drum, "punctul final fiind calificarea la Campionatul Mondial de anul viitor". "Sperăm ca în iunie, după al doilea meci cu Serbia, să plecăm cu toţii fericiţi", a spus Buceschi. În finala mică, Germania a învins Brazilia cu 25-20 (12-9).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.