Sport

A ieşit caştigătoarea

Ziarul de Vrancea
20 mar 2015 444 vizualizări
Campioana en titre de la Indian Wells, Flavia Pennetta a fost eliminată de către germana Sabine Lisicki, care va juca semifinala cu Jelena Jankovic

Dacă meciul dintre Serena Williams (nr. 1 mondial) şi Simona Halep (3 WTA) a redevenit main-event-ul turneului de tenis de la Indian Wells, acest lucru poate fi pus în legătură cu programul ceva mai complicat al jucătoarei germane Sabine Lisicki, implicată în fazele finale şi la simplu şi la dublu. Din acest motiv, iniţial a fost trecut derbiul Serena – Simona la pranz (aseară de la ora 21:00), iar partida Sabinei în cursul dimineţii. Însă Lisicki, care face dublu cu compatrioata ei Andrea Petkovic a pierdut în două tie-break-uri partida cu perechea Klaudia Ignacik / Andreja Klepac (Polonia / Slovenia), astfel că s-a revenit la ideea iniţială, ca meciul dintre Halep şi Williams să se joace în seara californiană, respectiv, ora 5:00 a Romaniei.  Sabine Lisicki (30) a avut, însă, un meci foarte greu în sferturi la simplu, cu deţinătoarea trofeului, italianca Flavia Pennetta (16), dar a reuşit să caştige cu 6-4, 6-7, 7-6 şi să se califice în semifinale, unde o va întalni pe Jelena Jankovic, o jucătoare sarbă mai odihnită, întrucat a trebuit să muncească doar 46 de minute pentru a trece de revelaţia turneului, ucraineanca Lesia Ţurenko. Aceasta din urmă s-a accidentat la gleznă şi a abandonat la scorul de 6-1, 4-1 pentru jucătoarea din Serbia.
În turneul masculin de la Indian Wells, primii doi semifinalişti sunt Novak Djokovic şi Andy Murray. “Nole” a beneficiat de retragerea australianului Bernard Tomic, iar Andy Murray l-a învins cu 6-3, 6-4 pe spaniolul Feliciano Lopez, , succes cu care a devenit britanicul cu cele mai multe victorii - 497 - din era Open. Jucătorul englez care avea 496 de victorii a fost Tim Henman. Ceilalţi semifinalişti au fost stabiliţi azi-noapte după partidele Roger Federer (Elveţia) – Tomas Berdych (Cehia) şi Rafael Nadal (Spania) – Milos Raonic (Canada).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.