Sport

Traseu greu la Indian Wells

Ziarul de Vrancea
10 mar 2015 620 vizualizări
Deşi afectată de sinuciderea vărului ei, Simona Halep se pregăteşte pentru startul la marele turneu californian, în care o va întalni în primul tur, probabil, pe Silvia Soler

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 3 şi locul 3 WTA, va juca direct în turul doi la turneul de la Indian Wells (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 5.381.235 de dolari. În turul II, Simona o va întalni pe învingătoarea partidei dintre Silvia Soler (Spania, 64 WTA) şi o jucătoare venită din calificări. Pe traseul Simonei pot apărea jucătoare de clasă ca Garbiñe Muguruza în optimi, Agnieszka Radwanska în sferturi şi Serena Williams, în semifinale.
Simona Halep a primit, ieri, o veste foarte proastă din familie, vărul ei drept din partea mamei, Nicia Arghir, în varstă de 29 de ani fiind găsit spanzurat cu un cablu în holul locuinţei sale din Constanţa. Poliţia face cercetări pentru a determina cauza decesului, însă surse din presă susţin că tanărul avea datorii mari la cămătari, fiind un împătimit al jocurilor de noroc.  Simona Halep a renunţat la unul dintre cele două antrenamente pe care le efectuează în California dar nu se va retrage din concurs, pentru a participa la înmormantarea vărului său.
Cea de-a doua jucătoare romană prezentă la Indian Wells, Monica Niculescu (68 WTA) va juca în primul tur cu jucătoarea sarbă Aleksandra Krunic (77) şi, în caz de victorie, se va confrunta în runda a doua cu Serena Williams. În calificări, a participat din Romania Edina Hall (308), care a fost eliminată de către kazaha Iulia Putinţeva (110) cu scorul de 7-5, 2-6, 5-7, după un meci de trei ore şi nouă minute.
În turneul masculin de Indian Wells participă, în calificări, şi Victor Hănescu (146 ATP) care îl va întalni în primul tur pe Alex Kuzneţov (199), un american de origine ucraineană.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.