Sport

Antrenor-surpriză la naţionala lusitană

Ziarul de Vrancea
23 sep 2014 806 vizualizări
Fostul selecţioner al Greciei, Fernando Santos, preia destinele echipei lui Cristiano Ronaldo

Tehnicianul portughez Fernando Santos a fost numit selecţioner al reprezentativei Portugaliei, succedand în funcţie compatriotului său Paulo Bento, a anunţat, ieri, federaţia lusitană (FPF). Fostul selecţioner al Greciei, care va împlini 60 de ani la 10 octombrie, va fi prezentat astăzi, conform anunţului FPF. Fernando Santos, selecţionerul Greciei pană la finalul Cupei Mondiale din Brazilia, este suspendat opt meciuri, ca urmare a eliminării de la partida naţionalei elene cu reprezentativa statului Costa Rica, disputată la 29 iunie 2014. Santos a fost eliminat din zona tehnică la finalul prelungirilor partidei dintre Costa Rica şi Grecia, caştigată de greci cu scorul de 6-4 după loviturile de departajare, în optimile de finală ale Cupei Mondiale.
Santos îşi va ispăşi suspendarea la următoarele meciuri la nivel de naţională A, la care se va afla în calitate oficială. Paulo Bento, în varstă de 45 de ani, se afla în funcţia de selecţioner din 20 septembrie 2010, cand l-a înlocuit pe Carlos Queiroz. El a mai pregătit în perioada 2005-2009 formaţia Sporting Lisabona. Bento a renunţat la funcţie după înfrangerea suferită de Portugalia, scor 0-1, pe teren propriu, cu Albania, la 7 septembrie, în prima etapă a Grupei I a preliminariilor Euro-2016. Portugalia va întalni Franţa în meci amical la 11 octombrie, urmand ca apoi să joace în compania Danemarcei, în Grupa I de calificare la Euro-2016.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.