Sport

"Am jucat excepţional"

Ziarul de Vrancea
23 apr 2014 410 vizualizări
Declaraţia şocantă a lui Victor Hănescu după ce a fost eliminat de francezul Gilles Simon la turneul "BRD Năstase Ţiriac Trophy"

Hănescu a început foarte bine meciul, dar amicul său francez s-a dezmorţit şi a ştiut cum să-i anihileze jocul.
În prima întalnire din cadrul zilei de ieri a turneului " BRD Năstase Ţiriac Trophy" s-au întalnit doi jucători experimentaţi, vechi adeversari şi buni prieteni. Victor Hănescu a început foarte bine partida cu francezul Gilles Simon (84 ATP şi al patrulea favorit) şi pană cand să se dezmeticească bine Simon, romanul a caştigat primul set cu 6-2. Numai că pană la urmă a caştigat francezul, scor 2-6, 6-3, 6-3, care a jucat mult mai rapid şi a servit mult mai bine ca în primul set, obligandu-l pe Victor la expectativă. Nu trebuie uitat că, Hănescu duce foarte greu un meci de trei seturi, iar partida cu Simon a durat două ore şi ceva: "Am început foarte bine meciul. Am jucat excepţional, am avut o varietate foarte mare de lovituri, dar a fost foarte greu să menţin acest ritm şi apoi am cedat fizic.  Gilles are un stil destul de enervant, dă foarte multe mingi înapoi,. Cu stilul ăsta de joc obosesc din ce în ce mai repede, iar lui asta îi convine. Nu am ce să-mi reproşez, am jucat bine, m-am simţit bine. Mi-a plăcut cum am jucat azi şi cred că voi avea rezultate foarte bune pe zgură", a declarat Hănescu, după meci. Ceea ce a recunoscut şi adversarul său: "Victor are un stil de joc frumos, dar dacă îl laşi să joace, joacă bine, te trimite stanga-dreapta. A trebuit să joc rapid, să nu îl las să controleze jocul", a spus Simon.
Francezul, de trei ori caştigător la Bucureşti, îl va întalni în sferturi pe caştigătorul de anul trecut, cehul Lukas Rosol (43 ATP),  care l-a învins cu 6-2, 6-4 pe finlandezul Jarkko Nieminen.
În proba de dublu, perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (Romania/Olanda), cap de serie numărul 1, a urcat în sferturi, după ce a dispus de o manieră categorică (6-0, 6-4) de  cuplul francez Nicolas Mahut/Adrian Mannarino. În faza următoare, cei doi vor întalni  perechea britanică Colin Fleming/Ross Hutchins. Aceştia s-au calificat în sferturi după ce au caştigat meciul cu germanii Christopher Kas şi Martin Emmrich, scor 7-5, 6-3. Tecău este deţinătorul trofeului la Bucureşti. La ediţia trecută, el a făcut echipă cu Max Mirnîi din Belarus. Romanul a caştigat şi ediţia din 2012, împreună cu suedezul Robert Lindstedt. Într-o altă partidă de dublu, perechea romana Victor Crivoi / Adrian Ungur a pierdut cu 3-6,2-6 întalnirea cu cuplul italian, Daniele Bracciali / Andreas Seppi.

Sorana a revenit la anormal

După evoluţia eclatantă de la Fed Cup, Sorana Cîrstea a redevenit jucătoarea labilă şi agitată pe care o cunoaştem. În primul tur al turneului de categorie Premier de la Stuttgart, jucătoarea noastră a fost învinsă clar, cu 1-6, 4-6 de germana Julia Goerges (94 WTA), după aproape 90 de minute de joc. După un prin set catastrofal, Sorana şi-a îmbunătăţit jocul în cel de-al doilea, dar şi-a pierdut serviciul la 4-4, moment care s-a dovedit decisiv. Debutul Simonei Halep în concurs, împotriva rusoaicei Svetlana Kuzneţova (29 WTA) va avea loc astăzi.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.