Sport

Succes uriaş pentru Marica şi Contra

Ziarul de Vrancea
31 mar 2014 476 vizualizări
Getafe a caştigat cu 3-1 pe terenul Valenciei cu un gol marcat de Ciprian

Echipa Getafe, antrenată de Cosmin Contra, a obţinut o victorie foarte preţioasă în tentativa sa de a evada din zona retrogradării. Getafe a obţinut primul succes de cand este antrenată de tehnicianul roman, caştigand în deplasare cu 3-1 în faţa echipei Valencia. Gazdele au deschis scorul în min. 7,prin Eduardo Vargas, iar în minutul 24, Angel Lafita a adus egalarea. Golul cel mai important a fost reuşit de internaţionalul roman Ciprian Marica (integralist), trei minute mai tarziu. În rest, formaţia lui Contra a făcut faţă cu succes atacurilor disperate ale valencienilor, iar pe contraatac Pedro Leon a închis tabela în min. 88. Valencia a încheiat meciul în zece jucători, după eliminarea în timpul adiţional a lui Jérémy Mathieu. 
Ciprian Marica a afirmat, ieri, într-o postare pe Facebook, că meciul cu Valencia a arătat "adevărata faţă" a echipei lui Cosmin Contra, subliniind că întalnirea a avut loc într-o atmosferă ostilă.   "Am întors rezultatul şi  am caştigat pe terenul unei echipe foarte puternice, într-o atmosferă ostilă. Gazdele au fost extrem de agresive, am trăit momente în care ca în poveştile veteranilor cu încercări brutale de intimidare încă de la vestiare. Am avut o seară minunată, sper din suflet că a fost momentul de pornire pe un nou drum care să pună în valoare munca echipei şi a lui Mister. Avem o nouă deplasare dificilă, sper să fiţi  în continuare alături de noi", a scris Marica pe Facebook.
În momentul de faţă, Getafe ocupă locul XVI (al cincilea din coadă), cu 31 de puncte, urmată de Valladolid, Almeria şi Osasuna (30 p), ultima clasată fiind Betis Sevilla cu 22 de puncte (înaintea meciului jucat aseară, cu Malaga).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.