Sport

Unde eşti, sir Alex?

Ziarul de Vrancea
26 feb 2014 546 vizualizări
În Liga Campionilor, Manchester United a fost învinsă fără drept de apel de Olympiakos

Zenit Sankt Petersburg – Borussia Dortmund 2-4. Şatov (’58), Hulk (’69 – penalty) / Mhitarian (‘4), Reus (‘5), Lewandowski (’61, ’71). Cu o echipă improvizată, din cauza marilor dificultăţi de lot pe care le are antrenorul Jürgen Klopp, Borussia a făcut legea pe stadionul “Petrovski”. Mai întai, Zenit a suportat o veritabilă lovitură de măciucă, primind două goluri în patru minute. Paradoxal, meciul a fost în continuare echilibrat, însă eficienţa finaliştilor Ligii Campionilor a fost excepţională. De două ori s-au apropiat ruşii pe tabela de scor şi germanii au replicat fulgerător. Rezultatul de la Sankt Petersburg reprezintă a cincea victorie în deplasare din cinci meciuri disputate, pană la acea oră, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.
Olympiakos Pireu – Manchester United 2-0 (1-0). Alvaro Dominguez (’38), Campbell (’55). Ghinionul gazdelor a fost spart de echipa de la care se aştepta mai puţin, Olympiakos, dar surpriza nu este chiar aşa de mare, ţinand cont de criza prin care trece United de la plecarea lui sir Alex Ferguson. O deviere a lui Dominguez la un şut trimis de Maniatis şi un gol superb marcat de costaricanul Joel Cambell au adus scorul de 2-0 pentru greci la începutul reprizei secunde. Iar cand tragi primul şut pe poartă în min. 85, n-ai de ce să te mai miri, că rezultatul a rămas la fel. Astăzi de la orele 21: 45 se dispută partidele Schalke 04 – Real Madrid şi Galatasaray Istanbul – Chelsea. Prima va fi transmisă în direct pe DigiSport 1 şi DolceSport 1, a doua pe DigiSport 2 şi DolceSport 2.

Moyes îşi asumă responsabilitatea

Antrenorul formaţiei Manchester United, David Moyes, a declarat după înfrangerea suferită la Atena (0-2 cu Olympiakos Pireu), în Liga Campionilor, că îşi asumă responsabilitatea acestui eşec şi a adăugat că echipa sa va încerca să întoarcă acest scor pe teren propriu, în manşa retur. "Îmi asum responsabilitatea. Este timpul meu, voi fi întotdeauna în faţă. A fost cu adevărat o evoluţie slabă. Nu am meritat nimic. Sunt surprins. Este jocul cel mai slab făcut în Europa. Nu am jucat astfel încat să avem ocazii de gol. Există talent la Manchester United, dar nu l-am arătat. Suntem hotăraţi să punem lucrurile în ordine şi avem această ocazie. Jucătorii sunt afectaţi. Old Trafford a văzut seri mari în trecut şi sper să mai vadă una", a declarat Moyes, potrivit BBC.
La randul său, antrenorul grecilor, Miguel Gonzalez Martin del Campo (cunoscut ca Michel, în timpul prodigioasei sale cariere de jucător la Real Madrid, este conştient că această victorie nu este suficientă pentru a asigura calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. "Evident că sunt bucuros după acest meci, dar cel mai mult sunt mandru de jucătorii mei. Dar dacă cineva spune că 2-0 este suficient să te califici, probabil se înşală. Conducem cu 2-0 în faţa echipei Manchester United, ceea ce nu înseamnă nimic", a declarat Michel.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.