Sport

Echipa lui Burleanu

Ziarul de Vrancea
24 feb 2014 1197 vizualizări
Preşedintele Federaţiei Romane de Minifotbal şi-a prezentat colaboratorii cu care va lucra, în cazul în care va fi ales în fruntea fotbalului romanesc

Foştii fotbalişti Aurel Ţicleanu şi Victoraş Iacob fac parte, alături de alte şapte persoane, din echipa de conducere a Federaţiei Romane de Fotbal a candidatului la preşedinţia FRF, Răzvan Burleanu. Acesta şi-a prezentat, luni, într-o conferinţă de presă echipa alături de care doreşte să conducă Federaţiai Romană de Fotbal în situaţia în care va caştiga alegerile din 5 martie. Burleanu a explicat că din echipa sa fac parte numai profesionişti, persoane care nu au avut şi nici nu au probleme cu justiţia. "Este prima dată cand un candidat la preşedinţia unei federaţii sportive face o diferenţă clară între componenta sportivă şi componenta administrativă. Pentru ambele m-am orientat către profesionişti de primă mană, oameni care au demonstrat pană acum de ce suntem în stare. În plus, este prima oară cand un candidat la preşedinţia FRF aduce profesionişti în echipa sa din străinătate. Nu am alcătuit o echipă de vitrină, iar din ea nu fac parte prieteni sau rude... ci oameni care şi-au dovedit expertiza şi care nu sunt urmăriţi de justiţie şi nici nu au afaceri controversate", a spus Burleanu.
Preşedintele FR de Minifotbal a declarat că, deşi nu ştie exact numărul membrilor afiliaţi cu drept de vot, aceştia vor avea de optat între calea pro-occidentală pe care o promite el şi "calea balcanică" a celorlalţi candidaţi. "La 5 martie, Romania trebuie să aleagă între o cale europeană, pro-occident şi o cale balcanică. Dezvoltare sau încremenire în bajbaieli, aceasta este opţiunea pe care fiecare dintre membrii afiliaţi va trebui să o facă. Eu însumi l-aş fi susţinut pe Gheorghe Popescu dacă ar fi fost acelaşi din 2005, luptandu-se cu acest sistem şi nu cum vine astăzi şi ni-l propune pe Mircea Sandu preşedinte de onoare şi pe Adalbert Kassai, un personaj toxic pentru fotbalul romanesc, în funcţia de secretar general. Aşadar noi nu ne batem cu Gheorghe Popescu, ci cu actualul sistem. Din păcate nu ştim caţi membri vor avea drept de vot, asta pentru că în loc să fie o Adunare Generală de alegeri, este o adunare în cadrul căreia se va propune dezafilierea a peste 50 de membri şi afilierea altor 20", a precizat candidatul.
Echipa de conducere a lui Răzvan Burleanu este alcătuită din nouă persoane: Zoltan Kovac (cetăţean belgian, fost instructor UEFA) - manager sportiv care va avea în subordine Academia Naţională de Fotbal şi staful echipei naţionale; Marketa Haindlova (cetăţean ceh, specialistă în drept european şi sportiv) - director relaţii internaţionale şi politici europene; Ovidiu Dambean-Creţa (doctor în finanţe) - manager financiar; Laur Chiricioiu (specialist marketing-vanzări) - manager pentru dezvoltarea activităţilor comerciale; Lucian Vişcoţel (evaluator proiecte europene) - director fonduri structurale; Aurel Ţicleanu (fost fotbalist, antrenor) - director al Biroului pentru Promovarea Fotbalului (dezvoltarea fotbalului pentru copii şi juniori, activităţi de scouting); Victoraş Iacob (fost fotbalist) - membru în Biroul pentru Promovarea Fotbalului; Ciprian Paraschiv (fost fotbalist, doctor în marketing sportiv şi reprezentant al Romaniei la Comisia Europeană) - director al Biroului pentru Dezvoltare Fotbalistică şi o persoană al cărui nume nu a fost făcut public deoarece este angajat al unei organizaţii de top din Romania - manager pentru dezvoltare instituţională.
La alegerile pentru preşedinţia FRF care vor avea loc în cadrul Adunării Generale din 5 martie vor participa şase candidaţi: Gheorghe Popescu, Gheorghe Chivorchian, Vasile Avram, Marcel Puşcaş, Răzvan Burleanu şi Sorin Răducanu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
comentator, acum 3712 zile, 17 ore, 25 minute, 52 secunde
echipa e promitatore dar nu cred ca mafia din frf o sa dea cascavalul din mana . Fratii Becali , mentorii lui G. Popescu o sa lase FRF-ul pe mana altora.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.