Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Care-i mincinosul?

Ziarul de Vrancea
21 feb 2014 528 vizualizări
TVR deţine drepturile de difuzare pentru meciurile disputate de echipa naţională, acasă şi în deplasare, în preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2016 şi Cupei Mondiale de Fotbal din 2018, potrivit unei precizări transmise MEDIAFAX de Televiziunea Romană.

"TVR are drepturile de difuzare pentru meciurile disputate de echipa naţională, acasă şi în deplasare, în preliminariile CE 2016 şi CM 2018. Asta înseamnă că toate partidele oficiale ale Romaniei vor fi în direct doar la TVR. De asemenea, toate drepturile de difuzare ale meciurilor din turneele finale ale Campionatului Mondial, ediţiile 2018 şi 2022, aparţin, prin contract, TVR", spune Televiziunea Romană. Precizarea TVR vine după ce, joi, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX a fost anunţat faptul că Digi Sport şi site-ul digisport.ro vor transmite în direct, din luna septembrie a acestui an, partidele din preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2016 şi grupele europene de calificare la Cupa Mondială de Fotbal din 2018, meciurile naţionalei Romaniei fiind însă difuzate decalat.

Au rămas doar şase

Candidatura fostului fotbalist Octavian Popescu la preşedinţia FRF a fost respinsă,ierii, de comisia de validare, deoarece acesta nu a putut face dovada că este propus de un membru afiliat. Popescu a explicat că a dorit să arate acest act numai la alegeri, deoarece nu voia ca gruparea care l-a propus să aibă de suferit din cauza unor eventuale represalii pană atunci şi nici să se facă presiuni asupra acestui club pentru a-i retrage sprijinul acordat. Ieri, au fost validate candidaturile fostului preşedinte al cluburilor Ceahlăul, FCM Bacău şi Poli Timişoara, Gheorghe Chivorchian, fostului preşedinte al CCA Vasile Avram şi fostului fotbalist Marcel Puşcaş.  De asemenea, a fost respins şi dosarul de candidatură al lui Paul Zarna la preşedinţia FRF a fost respins de comisia de validare, astfel încat la alegerile din 5 martie vor participa şase persoane, Gheorghe Popescu, Gheorghe Chivorchian, Vasile Avram, Marcel Puşcaş, Răzvan Burleanu şi Sorin Răducanu.

Dănciulescu, la costum şi cravată

Fostul atacant Ionel Dănciulescu a fost numit în funcţia de director general al FC Dinamo, a anunţat, ieri, într-o conferinţă de presă, acţionarul majoritar al grupării bucureştene, Ionuţ Negoiţă. Dănciulescu a declarat că pentru el această funcţie înseamnă enorm. "Pentru mine această funcţie la Dinamo, în cadrul clubului unde m-am consacrat, înseamnă enorm, dar în acelaşi timp este şi o provocare. Trebuie să mă dăruiesc zi de zi pentru a reuşi să ne îndeplinim obiectivele pe care ni le-am propus", a afirmat fostul jucător.

A obosit Kim Yu-na

Patinatoarea sud-coreeană Kim Yu-na, campioană olimpică în 2010 şi sextuplă medaliată mondială, a declarat, aseară, după ce s-a clasat pe locul 2 la JO de la Soci, că aceasta a fost ultima sa competiţie şi că se bucură că s-a terminat, menţionand că este epuizată. "Acum mă gandesc că s-a terminat, în sfarşit. Mă bucur că s-a terminat. Antrenamentele sunt grele pentru orice sportiv. îmi pare bine că sunt aici, pentru că este ultima mea competiţie ca patinatoare. Cand am terminat eram atat de obosită... Nu le-am urmărit pe patinatoarele dinaintea mea pentru că îmi pregăteam programul. M-am gandit doar că am făcut tot ce puteam. Nu am simţit presiune, dar au trecut patru ani de la Vancouver, astfel că eram epuizată", a spus Kim Yu-na, în varstă de 23 de ani. Sportiva Adelina Sotnikova, în varstă de 17 ani, a devenit prima campioană olimpică rusă la patinaj artistic feminin, joi, la JO de iarnă de la Soci. Kim Yu-na a caştigat argintul, iar pe locul 3 s-a clasat patinatoarea italiană Carolina Kostner.

Barcelona îşi apără inocenţa

Preşedintele FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a declarat că oficialii grupării catalane, pusă sub acuzare pentru delict fiscal în cazul transferului lui Neymar, sunt liniştiţi, deoarece nu au făcut nimic ilegal. "Ne vom apăra interesele cu fermitatea care se impune. Pentru noi este foarte clar că am acţionat corect. Ne vom apăra şi le vom explica tuturor membrilor FC Barcelona că suntem liniştiţi, că nu am făcut nimic ilegal", a spus Bartomeu. FC Barcelona a fost pusă sub acuzare pentru delict fiscal, joi, la Madrid, de judecătorul care instrumentează o plangere vizandu-l pe fostul preşedinte al clubului catalan în cazul transferului lui Neymar.

Praful se alege de echipa lui Mititelu

Antrenorul italian Nicolo Napoli a fost înlocuit de patronul FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, cu tehnicianul Ştefan Nanu, care va fi ajutat de secunzii Dragoş Bon şi Florin Dumitru.  Ultima dată antrenor al echipei Minerul Motru, Nanu fusese numit în luna ianuarie director sportiv al FC Universitatea.  De asemenea, preşedintele FC Universitatea Craiova, Marcel Iancu, a demisionat din funcţie, după ce patronul clubului, Adrian Mititelu, a decis să-l înlocuiască pe antrenorul italian Nicolo Napoli cu tehnicianul Ştefan Nanu.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.