Sport

Gică o dă pe corectitudine

Ziarul de Vrancea
14 feb 2014 435 vizualizări
Popescu şi-a depus şi el dosarul de candidatură la preşedinţia FRF

Fostul internaţional Gheorghe Popescu şi-a depus, ieri, dosarul de candidatură la preşedinţia Federaţiei Romane de Fotbal, declarandu-se încrezător în şansele sale pentru caştigarea alegerilor. "E totul în regulă. Nu s-a validat dosarul, doar l-am depus, s-a sigilat plicul cu documente şi urmează a fi analizate. Sunt foarte optimist, dacă nu aş fi fost nu aş fi intrat în această competiţie. Ceilalţi candidaţi sunt oameni pe care îi tratez cu maxim respect, au şansa lor pentru că altfel nu ar fi intrat în competiţie. Sper în continuare ca această competiţie să aibă la bază respectul, ceea ce nu s-a întamplat pană acum. Nu voi ezita niciodată să implementăm lucrurile interesante din programul danşilor, dacă voi reuşi să caştig alegerile. Trebuie să urmărim interesul fotbalului, nu orgoliul personal", a declarat Popescu la sediul FRF.  Candidatul şi-a exprimat doriniţa ca alegerile din 5 martie să se desfăşoare într-un mod corect, fiind convins că se va afla numărul membrilor afiliaţi în cadrul Adunării Generale: "Habar nu am caţi votanţi vor fi însă. Nu mi-e teamă că ar exista contestaţii din această pricină. Nu mi-e teamă de nimic. Eu doresc să se desfăşoare corect aceste alegeri şi nu am de ce să gandesc altfel şi pană la urmă membrii afiliaţi să-şi aleagă persoana care doresc să îi reprezinte în următorii patru ani. Probabil că vom şti numărul membrilor în Adunarea Generală". Întrebat dacă are emoţii în legătură cu sentinţa din Dosarul Transferurilor, în care este inculpat, Popescu a spus că are răbdare pană la 25 februarie. "Am stat 9 ani de cand a început, haideţi să mai avem răbdare o săptămană. Pe 25 vom afla verdictul", a răspuns Popescu. La alegerile pentru preşedinţia FRF, programate în 5 martie, şi-au mai anunţat candidatura pană acum fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, fostul fotbalist Marcel Puşcaş, fostul internaţional Gheorghe Popescu, fostul jucător al echipelor Dinamo şi Rapid Octavian Popescu şi fostul preşedinte al cluburilor Poli Timişoara şi Ceahlăul Piatra Neamţ, Gheorghe Chivorchian. De asemenea, fostul jucător dinamovist Sorin Răducanu a afirmat că intenţionează să candideze la şefia FRF.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.