Sport

"Mini-candidatul" a intrat în luptă

Ziarul de Vrancea
13 feb 2014 537 vizualizări
Răzvan Burleanu şi-a depus candidatura la preşedinţia FRF şi spune că va caştiga din primul tur alegerile

Preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, şi-a depus, ieri, la Casa Fotbalului, dosarul de candidatură la preşedinţia Federaţiei Romane de Fotbal, el declarand la ieşire că a îndeplinit toate condiţiile pentru a participa la alegerile din 5 martie. "Totul a fost în regulă, am îndeplinit toate condiţiile de eligibilitate pentru a candida la preşedinţia FRF. Adrian Stangaciu şi Victor Cruceană s-au ocupat azi de depunerea dosarelor. Pe domnii Kassai şi Sandu nu am avut plăcerea să îi întalnesc. Poate sunt la locul de muncă, dar poate sunt în spatele uşilor închise", a afirmat Burleanu. El este convins că va caştiga preşedinţia FRF chiar din primul tur al alegerilor. "Prefer să fiu considerat mini-candidatul decat mini-naşul fotbalului romanesc. Deci eu nu pot decat să mă bucur de aprecierile lor, mai ales că înainte de a începe această campanie mă situam, conform declaraţiilor danşilor, la zero voturi, după care, acum o lună am auzit că în opinia domnului Mircea Sandu am undeva la 30 de voturi. Dar eu sunt încredinţat că voi caştiga aceste alegeri şi chiar din primul tur. Eu nu pot să nu scot în evienţă micimea domnilor Sandu şi Kassai, şi tarele domnului Gheorghe Popescu şi a echipei sale de vitrină. Ei în momentul de faţă se comportă ca o perdea de fum care acoperă toate aceste grozăvii din fotbalul romanesc, tot acest faliment al fotbalului romanesc", a adăugat candidatul.
Răzvan Burleanu a precizat că Mircea Sandu ar trebui să îşi asume faptul că lasă FRF implicată în dosarul de dezafiliere al Universităţii Craiova şi în litigiul deschis de FC Rapid la Tribunalul federal elveţian privind retrogradarea în Liga a II-a. "Cand domnul Mircea Sandu ne spune de banii pe care îi lasă în contul FRF şi de patrimoniul de 20 de milioane de euro trebuie să ne spună că ne lasă şi cu un dosar al dezafilierii Craiovei şi această problemă a Rapidului. în momentul de faţă avem echipe de tradiţie care au fost eliminate din sistemul competiţional şi astfel au lăsat departe de stadioanele din Romania milioane de iubitori ai acestui sport. Nu vreau să le iau partea membrilor Comitetului Executiv, dar domnul Mircea Sandu i-a folosit ca o masă de manevră în acest demers de a se acoperi în acest proces de dezafiliere a Craiovei. şi nu este deloc surprinzător cand aflăm că unii dintre membrii Comitetului Executiv nu au semnat procesul verbal al acelei întalniri", a spus Burleanu.
La alegerile pentru preşedinţia FRF, programate în 5 martie, şi-au mai anunţat candidatura pană acum fostul internaţional Gheorghe Popescu, fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, fostul fotbalist Marcel Puşcaş, fostul jucător al echipelor Dinamo şi Rapid Octavian Popescu şi fostul preşedinte al clubului Ceahlăul Piatra Neamţ, Gheorghe Chivorchian. De asemenea, fostul jucător dinamovist Sorin Răducanu a afirmat că intenţionează să candideze la şefia FRF. Actualul conducător al federaţiei, Mircea Sandu, a anunţat că nu îşi mai doreşte încă un mandat la şefia instituţiei, dar a precizat că îl sprijună pe Gheorghe Popescu la alegeri.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.