Sport

Victorie, cuvintul de ordine!

Dan Chiriac
25 aug 2007 636 vizualizări
CSM Focsani - Prefab Modelu, in prima etapa a Ligii a doua u partida va incepe la ora 11.00, pe stadionul "Milcovul"

Ora primului meci in acesta editie de campionat a sosit. Astazi, de la orele 11.00, CSM Focsani va da piept cu Prefab Modelu, echipa unei comune situate la 4 kilometri de Calarasi. Atmosfera in sinul echipei noastre este una foarte buna, jucatorii dorindu-si din plin sa debuteze cu dreptul in acest campionat. Cuvintul de ordine pentru meciul de azi este "victorie", orice alt rezultat inregistrat insemnind un esec. Din pacate, accidentarile ramin o problema in sinul echipei. Si in acest moment exista incertitudini cu privire la unii jucatori. Dorin Dogaru, Cristi Gurguiatu si Dan Iurisniti acuza usoare accidentari, dar vor face tot posibilul sa fie la capacitate maxima in partida de astazi. Cel mai probabil, Dogaru si Gurguiatu vor fi in primul "11", semnul de intrebare raminind in dreptul mijlocasului Dan Iurisniti, care are probleme la degetul mare de la picior. Capitanul echipei, Octavian Bucataru, spune ca asteapta in acest meci si sprijinul galeriei. "O sa fie greu, noi o sa dam totul pe teren, dar vrem ca suporterii sa ne incurajeze tot meciul, indiferent de rezultat", a trasmis Bucataru celor care vor fi in tribune la meciul de astazi. Jucatorii au stat in cantonament inainte de aceasta partida si se gindesc la prima de 600 de lei promisa de conducere in cazul unei victorii. Spectatorii sint asteptati in numar cit mai mare la Stadionul "Milcovul", mai ales ca vor putea vedea pentru prima data cele 1.500 de scaune instalate la tribuna a doua. Biletul de intrare la meci va costa 3 lei. De partea cealalta, Prefab Modelu, echipa omului de afaceri Marian Milut, ii are in echipa de conducere pe Titi Dumitriu si Marin Duna. Calarasenii au anunatat, prin vocea antrenorului Ion Gigi, intentia de a promova in acest sezon. Cu portarul Florin Radulescu, fost la Astra Ploiesti, Pojer, de la Unirea Urziceni, Feher, de la Petrolul Ploiesti si Jianu, component al echipei nationale de perspectiva U 21 a Romaniei, care a terminat la egalitate, 2-2, la Bratislava, dar si noul transferat portar Ionut Curca, cunoscut de la Farul Constanta, echipa din Modelu vrea ca in sezonul viitor sa joace pe prima scena a fotbalului romanensc. "Vrem sa debutam cu dreptul, este un meci foarte important, pentru ca intotdeauna startul conteaza foarte mult. Ne asteapta un meci foarte dificil pentru ca jucam pe terenul unei noi promovate, dar trebuie sa obtinem un rezultat bun", a spus Ion Gigi pentru Observator de Calarasi, privind partida de astazi. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.