Sport

Debutul CSM-ului, discutat la TVR Iasi

Dan Chiriac
22 aug 2007 538 vizualizări
Dan Dumitru, presedintele Consilului de Administratie al formatiei CSM Focsani, a vorbit luni seara la postul de televizune TVR Iasi despre planurile focsanenilor pentru sezonul care va incepe simbata.

Acesta a fost invitat in emisiunea "Arena", alaturi de reprezentantii celorlalte doua echipe de Liga a doua din zona Moldovei, respectiv FC Botosani si FCM Bacau. Dan Dumitru a discutat cu moderatorul emisunii despre reintoarcerea Focsaniului in esalonul secund, dupa doi ani si jumatate, si despre planurile focsanenilor in acest sezon. Acesta a prezentat structura noii echipe a Focsaniului si a precizat ca pentru CSM meciul cu Prefab Modelu este un adevarat debut in Liga a doua. Dan Dumitru a prezentat telespectatorilor din Moldova echipa de conducere a CSM-ului si a spus ca obiectivul echipei pentru sezonul care va incepe simbata este unul mai indraznet decit evitarea retrogradarii. "Ne gindim la o clasare in primele zece", a precizat Dan Dumitru. Presedintele CA al focsanenilor a adaugat ca pentru echipa cel mai important lucru este obtinerea victoriei in meciul cu Prefab Modelu, pentru ca un succes in prima etapa ofera un moral bun pentru etapele urmatoare. Flavius Pop, presedintele FCM Bacau a declarat in cadrul emisiunii ca obiectivul bacauanilor pentru acest campionat este o clasare mai buna decit cea de anul trecut, cind FCM Bacau a terminat pe locul cinci. Acesta a mentionat ca la Bacau nu se doreste promovarea, pentru ca situatia finanicara nu permite acest lucru. In schimb, FC Botosani, fosta echipa a lui Dorin Dogaru, are un nou antrenor, Leo Grozavu, si si-a anuntat gindurile de promovare in prima liga. Intr-o alta emisiune televizata, la Diplomatic TV, directorul sportiv Ovidiu Rusu a discutat despre ultimele noutati din rindul CSM-ului, facind referire si la promisiunile facute de presedintele Consiliului Judetean de a sprijini echipa. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.