Sport

Armata lui Bachus, noua denumire a galeriei

Dan Chiriac
22 aug 2007 608 vizualizări
Suporterii echipei focsanene se pregatesc la rindul lor pentru debutul noului sezon al Ligii a doua. In ultimele zile, mai multi fani s-au intilnit si au vorbit despre strategia ce va fi adoptata la meciurile din acest campionat

Asa s-au intitulat fanii CSM Focsani

"Am discutat cu mai multi baieti, dar si cu Dan Dumitru, si ne-am gindit sa schimbam denumirea galeriei, aceasta urmind a se numi «Armata lui Bachus". Speram ca la meciurile de acasa sa vina citi mai multi suporteri si sa incurajeze echipa, pentru ca este nevoie de sprijinul nostru", a spus Silviu Toma, zis "Gardianu", unul dintre liderii galeriei. Galeria va sta la partidele de acasa tot in sectorul din mijlocul tribunei a doua, dar se va muta la peluza de la tabela de marcaj, in cazul in care tribuna a doua a stadionului va fi plina de spectatori. Suporterii focsaneni fac planuri si pentru deplasarile pe care urmeaza a le efectua la meciurile CSM-ului. "Sintem constienti ca e nevoie de 30-40 de oameni in deplasare, pentru ca altfel nu-ti da nimeni autobuz sa te deplasezi. Sa ne amintim insa ca in urma cu citiva ani, in Divizia B eram si cite doua autocare cu suporteri care mergeau in deplasari", a precizat Silviu "Gardianu". Acesta se referea la campionatul in care antrenorul echipei a fost Fane Tira si cind galeria Focsaniului, in deplasare, era formata din peste o suta de oameni. In mintea fanilor focsaneni au ramas cele doua victorii in deplasare de atunci, 5 - 0 cu FC Onesti si 1 - 0 cu Poli Iasi, meciuri la care focsanenii au avut cele mai numeroase si frumoase galerii din ultimii ani. Fanii focsaneni asteapta din partea conducerii clubului un autobuz pentru a face deplasarea la meciuri si spun ca vor sa repete acele deplasari "de vis", cum le numesc acestia. "Nu va fi o simpla deplasare la stadion, vrem sa punem si un ban sa facem si un gratar, sa ne simtim bine, asa cum se intimpla pe la Constanta sau Mangalia", a mai spus Silviu "Gardianu". Pina la partida cu Prefab Modelu, suporterii incearca sa confectioneze si un banner cu noua denumire a galeriei, "Armata lui Bachus". (Dan CHIRIAC)


Intilnire cu suporterii


Presedintele Consiliului de Administratiei al CSM Focsani, Dan Dumitru, presedintele executiv, Marius Bratu, directorul sportiv Ovidiu Rusu, dar si consilierii locali Gabriel Corneanu si Victor Racosanu se vor intilni astazi cu suporterii echipei fanion. Cu aceasta ocazie, va fi sustinuta si o conferinta de presa in care vor fi discutate ultimele amanunte legate de debutul in sezonul competitional 2007/2008 al formatiei CSM Focsani. O astfel de intilnire intre conducere si suporteri a avut loc si anul trecut, inainte de startul campionatului si se doreste ca aceste manifestari sa devina o obisnuinta. Activitatea va incepe de la orele 17.00, la stadionul "Milcovul" si sint asteptati sa vina toti iubitorii fotbabului care doresc sa fie alaturi de echipa si care au de pus o intrebare celor din conducere. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.