Sport

O noua victorie

Cristi Irimia
6 aug 2007 714 vizualizări
u CSM Focsani - Otelul II Galati 3 - 0 (1 - 0), intr-un meci de verificare disputat in urma cu doua zile u astazi sau miine incepe montarea scaunelor de plastic la stadion

Stadion: "Milcovul". Spectatori: 50

Au marcat: Gurguiatu 21, Curteanu 55, Kamel Betiche 82.

Au arbitrat: Ionica Serea, Lucian Sirbu, Florin Danciu.

CSM: Ivanciu - V. Toader, Cr. Gurguiatu, V. Feraru - Curteanu, D, Iurisniti, C. Birsan, E. Chivu, F. Sararu - I. Balaur, Kamel Betiche.

Au mai jucat: Dobre, V. Craciun, I. Alexandru, M. Patrascu, M. Ungureanu, R. Lupu.

Antrenori: Marian Brutaru, Aurel Pastia



1 - 0, min. 21: GURGUIATU a sutat din afara careului si l-a invins pe portarul advers

2 - 0, min. 55: CURTEANU a marcat cu o reluare plasata, din 10 metri

3 - 0, min. 82: KAMEL a punctat cu un sut din interiorul careului de 16 metri



CSM-ul si-a regasit cadenta reusind in ultimele doua partide amicale sa marcheze opt goluri si sa primeasca doar doua. Dupa succesul cu 5 - 2 in fata celor de la Pambac Bacau, a venit rindul celor de la Otelul II Galati sa piarda la Focsani. Diferenta a fost aceiasi, insa defensiva nu a mai incasat nici un gol, lucru laudabil cita vreme erorile din aparare ne-au dat ceva batai de cap in alte meciuri de verificare. Antrenorii Brutaru si Pastia n-au putut beneficia simbata de serviciile jucatorilor Dorin Dogaru (a avut dureri de spate), Ionut Constantinescu (nu s-a refacut dupa intinderea suferita luna trecuta), Riscu (probleme medicale la piciorul drept), Octavian Bucataru (accidentat) si Cristinel Ionel (nu a fost utilizat pentru a fi testat un nou goal-keeper). In schimb, s-a contat pe portarul Dobre, de la Petrolul Berca, jucator aflat in probe, dar si pe juniorul lui Dinamo Bucuresti, Ion Alexandru. Cei doi se vor pregati si in aceasta saptamina la Focsani, urmind ca oficialii CSM-ului sa ia o decizie in ceea ce-i priveste. Jocul de simbata a fost dominat de echipa focsaneana, in ciuda absentelor din lot. La ora actuala se poate observa ca intre CSM si echipele de Liga a III-a exista o diferenta clara de valoare, astfel ca s-ar putea deduce ca sint sanse sa evoluam onorabil in Liga a II-a. Oricum, cert este ca vom avea un sezon 2007 - 2008 extrem de dificil, cu adversari puternici, opt echipe (practic jumatate) anuntindu-si intentiile de promovare.

u Miercuri, 8 august, CSM Focsani va juca la Bacau cu FCM. Oficialii celor doua echipe vor stabili miine ora la care se va juca meciul, totul depinzind de starea vremii. Cea mai probabila ora de disputare este 11.00, mai ales ca vremea este, totusi, rezonabila, fata de luna iulie. CSM si FCM s-au mai intilnit recent la Focsani, oaspetii cistigind cu 2 - 0, prin golurile marcate in repriza secunda de Liutec si Tanasa.

u In mod normal, asa cum a promis primarul Decebal Bacinschi, astazi ar trebui sa inceapa montarea scaunelor de plastic la stadionul "Milcovul". Este vorba de 1.500 de scaune, operatiunea de montare urmind sa dureze trei zile. Deja au fost scoase gradenele de lemn si au fost montate suruburile de prindere. Toate scaunele vor fi amplasate la tribuna a II-a, cea din partea opusa tribunei oficiale. Sub tribuna oficiala sint montate de mai multi ani 255 de scaune de plastic, reprezentind o parte din tribuna I. In zilele precedente, pregatirile pentru montarea efectiva a scaunelor au fost efectuate de catre trei oameni de la firma care se ocupa de operatiune, ajutati de alte persoane din subordinea Primariei Focsani. (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.