Sport

Federatia de Atletism intra pe fir in conflictul de la Panciu

Dan Chiriac
27 iul 2007 611 vizualizări
Federatia Romana de Atletism a luat atitudine fata de conflictul dintre sectia de atletism si cea de fotbal din orasul Panciu.

Dupa ce profesorul Gheorghita Popa a semnalat unele nereguli, Federatia de Atletism a trimis o scrisoare de intimpinare catre Primaria orasului Panciu, a Consiliului Local si a primarului Ion Petre. "In legatura cu intentia sectiei de fotbal de a muta gardul imprejmuitor al stadionului pe culoarul patru al pistei de atletism, amenajata cu zgura existenta imprejurul stadionului putem spune ca, daca faptele sesizate de catre profesorul de atletism sint reale, si, mai mult, nu au nici macar avizul si aprobarea Consiliului Local, dati-ne voie sa credem ca este vorba de un abuz al celor care au luat aceasta initiativa", se arata intr-o scrisoare adresata de catre presedintele Federatiei Romane de Atletism, Sorin Matei. Lucrarile de modernizare a stadionului din orasul Panciu au nascut un conflict intre echipa de fotbal si administratia locala pe de o parte si sectia de atletism a clubului Tricotex Panciu, pe de alta parte. Profesorul Gheorghita Popa, antrenor la sectia de atletism, este nemultumit de faptul ca unul dintre culoarele pistei de atletism va disparea dupa ce lucrarile de modernizare a stadionului vor fi finalizate. Primarul Ion Petre considera ca are tot dreptul sa efectueze aceste lucrari si spune ca anul viitor Panciu va avea un alt stadion, dotat cu pista de atletism si construit din fonduri guvernamentale. Edilul crede ca tot scandalul a plecat dupa ce Primaria nu a mai pus la dispozitia profesorului Popa un vestiar din cadrul bazei sportive. Gheorghita Popa intentioneaza sa organizeze in acest an doua competitii de atletism la Panciu. Pe de alta parte, multiplul campion Petrea Hristea ar putea colabora cu Popa pe anumite segmente ale activitatii de atletism, dupa cum ne-a declarat ca are in plan cel care a luat atitudine fata de desfiintarea unei parti a pistei de atletism. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.