Sport

Nu cred ca participam

Alex Smeu
30 iun 2007 683 vizualizări
Este de parere unul din antrenorii echipei de futsal CSM Focsani, Dan Dumitru, care nu mai poate sustine financiar singura formatie vrinceana de Liga I

Participarea echipei de futsal a CSM-ului in Liga I din sezonul viitor este una din ce in ce mai instabila. Acest lucru se datoreaza lipsei de sprijin financiar, ajutor pe care presedintele Consiliului de Administratie a gruparii de pe Milcov nu il mai poate da vrincenilor. Avind in vedere faptul ca in campionatul trecut, futsalul nu a avut practic nici un buget, anul acesta suma de sase miliarde de lei vechi alocata echipei de fotbal pe iarba nu ajuta si fotbalului in sala. "Nu cred ca mai participam in sezonul 2007 - 2008 din lipsa de bani. Este pacat pentru munca de a ajunge in primul esalon pentru ca CSM Focsani este singura echipa de Liga I din judet", a declarat Dan Dumitru. Trebuie precizat faptul ca pentru prima participare in Liga I jucatorii vrinceni au facut o figura frumoasa si si-au indeplinit obiectivul si acela de a evita retrogradarea. Daca ar fi fost sustinuta financiar formatia noasta putea obtine fara nici un fel de problema un loc in primele opt, lucru ce trimitea gruparea vrinceana in play-off-ul competitiei. Lipsa de fonduri a contat extrem de mult, cele mai clare exemple fiind deplasarile extrem de costisitoare chiar in ziua meciului. Totusi, pentru o prima participare in esalonul unu, CSM Focsani a reusit ca la majoritatea meciurilor de pe teren propriu sa aduca lumea la Sala Polivalenta, la unele jocuri asistind pina la 800 de spectatori (ex. CSM Focsani - ACS Odorheiu Secuiesc 3 - 3). Cu toate "greutatile" pe care le-a suportat echipa de futsal a reusit totusi sa termine sezonul 2006 - 2007 pe un loc 9, pozitie "mincinoasa" din punct de vedere al evolutiilor fotbalistilor pregatiti de Petrache Gurguiatu si Dan Dumitru. De asemenea, odata cu promovarea CSM-ului in Liga I, Sala Polivalenta a gazduit mai multe jocuri internationale ale reprezentativei Romaniei de futsal. Aceste partide nu ar fi fost posibile fara sprijinul lui Dan Dumitru, a Directiei pentru Sport a Judetului Vrancea si a subprefectului Dragos Mircea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.