Sport

S-au stabilit meciurile din Cupa

Alex Smeu
29 iun 2007 638 vizualizări
In urma inperecherii efectuate ieri de catre oficialii AJF, "vulturii" vor evolua intre ei pe terenul din Mindresti

Aseara, la sediul Asociatiei Judetene de Fotbal Vrancea, a avut loc imperecherea celor 16 echipe inscrise in Cupa Romaniei (faza judeteana), in vederea stabilirii partidelor competitiei care va debuta duminica. Imperecherea a fost facuta in functie de distanta si pozitia ocupata in clasament la finalul campionatului. Cele opt meciuri sint Vointa Cirligele - Zorile Cotesti, Vulturul Focsani - AS Energia Vulturu (teren Mindresti), Vointa Slobozia Ciorasti - Victoria Bordeasca, Viticutorul Virtescoiu - AS Cimpineanca, Unirea Tifesti - Unirea Pufesti (teren Batinesti), Foresta Vidra - FC Panciu (teren Bolotesti), Stelele Focsani - Siretul Suraia (teren Vulturu), Trotusul Ruginesti - Viitorul Homocea. Meciurile se vor disputa duminica, de la ora 11.00, delegarile urmind a fi facute in cursul zilei de astazi. Trebuie mentionat ca daca doua echipe ajung la un acord pot schimba ora de desfasurare a disputei respective. Totodata, spre deosebire de intilnirile din campionat cind regulamentul AJF impunea folosirea juniorilor, in Cupa Romaniei nu este obligatoriu acest lucru. Un alt aspect important este acela ca echipa gazda este obligata sa aiba doua rinduri de echipamente, sa asigure asistenta medicala si organe de securitate care sa previna incidentele nedorite. In sferturile de finala ale competitiei, jocurile vor avea loc dupa sistemul cistigatoarea meciului 1 cu cistigatoarea meciului 3, cistigatoarea meciului 2 cu cistigatoarea meciului 4, cistigatoarea meciului 5 cu cistigatoarea meciului 7 si cistigatoarea meciului 6 cu cistigatoarea meciului 8. In sferturile de finala, echipa gazda se va stabili tot in functie de locul ocupat la sfirsitul sezonului obisnuit. Nu vor avea drept de joc jucatori legitimati la nivelul echipelor de Liga a 3-a sau a 2-a, cu exceptia ca acestia sa se transfere. Orice fotbalist va evolua pe baza de legitimatie sau tabel cu viza medicala. In cazul in care un meci se va termina la egalitate dupa cele 90 de minute regulamentare, se vor juca doua reprize de cite 15 minute, iar in cazul in care egalitatea va persista, se va trece la execuarea loviturilor de departajare. Meciurile din sferturi vor avea loc joi, 5 iulie, de la ora 18.00, urmind ca semifinalele sa se desfasoare duminica, 8 iulie, iar finala miercuri, 11 iulie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.