Sport

Campion mondial la 10 ani

Alex Smeu
19 iun 2007 782 vizualizări
Madalin-Sorin Enache, in virsta de 10 ani, fiul unui politist vrincean, a devenit campion mondial la arte martiale.

Pustiul a participat, in perioada 8-10 iunie 2007, la Campionatul Mondial de Arte Martiale W.J.K.A., desfasurat in Olanda si s-a intors cu rezultate exceptionale. "In urma participarii la aceasta competitie, Madalin a obtinut doua medalii de aur, una individual la kata, categoria 10-11 ani, si una pe echipe, la kata sincron, precum si titlul de campion mondial: ", ne-a declarat purtatorul de cuvint al Politiei, Mariana Apostol. Pentru a se deplasa in Olanda, tinarul a fost sprijinit financiar si de Biroul Teritorial Vrancea al Corpului National al Politistilor. Copilul practica acest sport de la virsta de sapte ani. Sub indrumarea antrenorului sensei Daniel Fusaru si a antrenorului coordonator Aurel Giurgea de la Clubul Sportiv Unirea Focsani, micul campion se mindeste cu un palmares de invidiat: in 2006 a obtinut medalia de aur si titlul de campion european de arte martiale, in Olanda, iar in acest an a devenit campion national la kumite si vicecampion national la kata. Mentionam ca Madalin-Sorin este fiul agentului sef principal de politie Sandel Enache de la Serviciul de Logistica din cadrul IJP Vrancea. (C. PALADE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.