Sport

Se stabilesc meciurile de la Vrancea Trophy

Alex Smeu
11 iun 2007 652 vizualizări
Lucian Gheorghe a fost eliminat in calificari de Cosmin Andreescu, scor 3/6, 3/6

Astazi, de la ora 16.00, la sediul Clubului Sportiv Unirea Focsani va avea loc tragerea la sorti pentru stabilirea tabloului principal al turneului international Vrancea Trophy. Competitia care va reuni la Focsani sportivi de pe majoritatea meridianelor este dotata cu premii in valoare de 10.000 de dolari iar cistigatorul va cistiga 1380 de dolari si 12 puncte in clasamentul ATP. Din pacate pentru tenisul vrincean, nici un jucator din judet nu este calificat pe tabloul principal. Lucian Gheorghe a pierdut in calificari in fata lui Cosmin Andreescu, scor 3/6, 3/6. De la aceasta editie va lipsi cistigatorul de anul trecut, Fritz Wolmarans, el dind wildcard pentru ca faceparte din echipa de Cupa Davis a Africii de Sud. Sponsorii oficiali ai Vrancea Trophy sint Consiliul Judetean Vrancea si Federatia Romana de Tenis, insa nu trebuie uitati nici partenerii locali care se ocupa de organizarea turneului, Vinexport, Pandora, Scorpion si SC Alfredo Bucuresti. Arbitrul principal va fi Mihai Dumitrescu din partea ITF, dar si arbitri locali Nicolae Bogdan, Dan Nicolae, Gabriel Nicolae si Razvan Bucuroiu. Primii 18 tenismeni calificati pe tabloul principal datorita clasamentului ATP sint urmatorii: Gabriel Moraru (Romania), Karim Maamoun (Egipt), Catalin Gard (Romania), Artemon Efremov (Romania), Adrian Gavrila (Romania), Slimane

Saoudi (Algeria), Andrei Mlendea (Romania), Victor Stanica (Romania), Federica Torresi (Italia), Brett Ross (USA), Charly Villeneuve (Franta), Juan Francisco Spina (Argentina), Frederic Nussbaum (Elvetia), Cosmin Cotet (Romania), Federico Paskvan (Argentina), Laurentiu Erlic (Romania), Alexandru Lazar (Romania), Thomas Carrere (Franta).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.