Sport

Incepe Vrancea Trophy

Alex Smeu
8 iun 2007 578 vizualizări
Tenismeni de pe toate continentele se vor aduna la Focsani, intr-o competitie cu premii de 10.000 de dolari. Cistigatorul va primi 12 puncte in clasamentul ATP.

Astazi, de la ora 10.00, la terenurile de tenis din Sud, vor debuta precalificarile turneului international de tenis Vrancea Trophy. In aceasta faza a competitiei vor participa si doi sportivi de la Clubul Sportiv Unirea Focsani, acestia fiind Stefan Ungureanu si Lucian Gheorghe. La acest concurs vor fi prezenti aproximativ 100 de tenismeni de pe toate meridianele globului, majoritatea din Romania, Argentina si Spania. Astazi, intre orele 16.00 - 18.00, vor avea loc confirmarile in vederea tragerii la sorti a calificarilor pentru tabloul principal. Sponsorii oficiali ai Vrancea Trophy sint Consiliul Judetean si Federatia Romana de Tenis, insa nu trebuie uitati nici partenerii locali care se ocupa de organizarea turneului, Vinexport, Pandora, Scorpion si Alfredo Bucuresti. Arbitrul principal va fi Mihai Dumitrescu din partea ITF, dar si arbitri locali Nicolae Bogdan, Dan Nicolae, Gabriel Nicolae si Razvan Bucuroiu. Vrancea Trophy va fi dotat cu premii in valoare de 10.000 de dolari, iar cistigatorul va fi intra in posesia sumei de 1.380 de dolari si 12 puncte in clasamentul ATP. Interesant este faptul ca sud-africanul Fritz Wolmarans, cistigatorul editiei trecute, nu si-a facut anuntata prezenta, el dind wildcard datorita faptului ca face parte din echipa de Cupa Davis a tarii sale. "Speram ca acest turneu sa fie cel putin la fel de puternic ca anul trecut asta in ceea ce priveste numarul de participanti, cit si valoarea acestora. Nu pot vorbi inca de un favorit pina nu se fac confirmarile", a precizat George Bucuroiu, antrenor la Clubul Sportiv Unirea Focsani. Primii 18 tenismeni calificati pe tabloul principal datorita clasamentului ATP sint urmatorii: Gabriel Moraru (Romania), Karim Maamoun (Egipt), Catalin Gard (Romania), Artemon Efremov (Romania), Adrian Gavrila (Romania), Slimane Saoudi (Algeria), Andrei Mlendea (Romania), Victor Stanica (Romania), Federica Torresi (Italia), Brett Ross (USA), Charly Villeneuve (Franta), Juan Francisco Spina (Argentina), Frederic Nussbaum (Elvetia), Cosmin Cotet (Romania), Federico Paskvan (Argentina), Laurentiu Erlic (Romania), Alexandru Lazar (Romania), Thomas Carrere (Franta).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.