Sport

Ne arbitreaza bucuresteni

Alex Smeu
1 mar 2007 1004 vizualizări
Partida din cadrul primei etape a returului Ligii a 3-a (seria I) la fotbal dintre CSM Focsani si Otelul II Galati va fi arbitrat de o brigada din Capitala.

Meciul programat pe stadionul "Milcovul I" miine, de la ora 15.00 va fi condus la centru de Eugen Panait care va fi ajutat la cele doua linii de Hervin Golbac si Cristinel Tonciu. Arbitrul de rezerva al intilnirii va fi focsaneanul Claudiu Brasoveanu, iar ca observator federal a fost delegat Lucian Maiereanu (Brasov).


United Galati nu a mai venit la Focsani


Echipa de futsal a CSM-ului trebuia sa sustina in urma cu doua zile, la Sala Polivalenta din Focsani, un amical cu colega de serie, United Galati. Oaspetii nu s-au mai prezentat datorita unui amical la fotbal pe iarba pe care jucatorii galateni l-au sustinut in compania celor de la Viitorul Insuratei. Cu toate ca Liga I de futsal se va relua in week-end, echipa antrenata de Petrache Gurguiatu si Dan Dumitru nu va evolua in deplasare la Energo. Craiova datorita participarii oltenilor la o Cupa Balcanica in Ungaria. Astfel urmatorul meci al focsanenilor va avea loc miercuri, 7 martie, de la ora 18.00, la "Polivalenta", impotriva celor de la Athletic Bucuresti. In tur jucatorii din Capitala s-au impus cu scorul de 4 - 2.


Steaua - FC Arges nu se mai joaca la Focsani


Ceea ce trebuia sa fie o premiera pentru orasul Focsani si anume o partida de prima liga nu va mai avea loc. Desi initial Steaua dorea sa evolueaze pe "Milcovul I", cei de la FC Arges nu au fost de acord, facind astfel ca Comisia de Apel sa se intilneasca din nou pentru a stabili locul de disputare a intilnirii. Astfel, meciul va avea loc pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova, pe data de 18 martie, de la ora 14.00. Jocul din cadrul etapei a 23-a dintre Steaua si FC Arges va fi transmis in direct de Antena 1.


Stan Gheorghiu, observator la Moinesti


Presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Vrancea, Stan Gheorghiu a fost delegat de catre Federatia Romana de Fotbal ca observator federal la disputa din seria I a Ligii a 3-a dintre Petrolul Moinesti si Willy Bacau. Jocul dintre cele doua, care este programat pentru miine, de la ora 15.00, pe stadionul din Moinesti va fi arbitrat din bragada ieseana compusa din Bogdan Hanceriuc, Virgil Starica si Daniel Stefanescu.


Focsanenii arbitreaza Buftea - Predeal


Meciul din cadrul seriei a 3-a a esalonului trei fotbalistic dintre CS Buftea si CS Predeal va fi condus la centru de centralul vrincean Gica Mihai care va fi ajutat la cele doua linii de alti doi arbitri din orasul nostru, ei fiind Florin Danciu si Luci Stanila. Intilnirea va avea loc miine, de la ora 15.00, pe stadionul Avicola din Crevedia. "Fluieras" de rezerva va fi Nicusor Toader (Ilfov) iar observator federal Dumitru Anescu (Brasov).


Competitie de batminton


Directia pentru Sport a Judetului Vrancea in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Vrancea va organiza simbata dimineata la scoala nr. 1 "Nicolae Iorga", Cupa Primaverii la batminton. La acest concurs vor avea drept de participare toti elevii de gimnaziu din oras, atit fete, cit si baieti. Tot in week-end, la scoala nr. 2 "Ioan Basgan" va debuta etapa judeteana de fotbal (gimnaziu) din cadrul Olimpiadei Sportului Scolar.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.