Sport

Verificare cu colega de serie Pambac Bacau

Alex Smeu
21 feb 2007 723 vizualizări
Echipa antrenata de Aurel Pastia si Marian Brutaru va sustine astazi, de la ora 14.30, pe stadionul "Milcovul II" in Sud, un nou meci de verificare impotriva bacauanilor de la Pambac

Acest joc cu colega de serie va fi penultimul din cadrul campaniei de pregatire de iarna, urmind ca simbata, la Bacau, CSM Focsani sa sustina ultimul amical inaintea startului returului Ligii a 3-a (seria I). In ultimul meci de pregatire, formatia noastra s-a impus in deplasare la Juventus Bucuresti cu scorul de 2 - 1 prin reusitele lui Catalin Curteanu si Robert Radu. Pina acum in partidele amicale disputate in aceasta iarna, CSM Focsani a inregistrat patru victorii (1 - 0 cu FC Botosani, 2 - 0 cu CSM Rm. Sarat, 6 - 0 cu National Golesti, 2 - 1 cu Juventus Bucuresti), trei rezultate de egalitate (0 - 0 cu Dunarea Galati, 1 - 1 cu Juventus Bucuresti, 1 - 1 cu FCM Bacau) si o infringere (0 - 1 cu CSM Rm. Sarat).


FC Arges nu vrea la Focsani


Meciu din cadrul etapei a 23-a dintre Steaua Bucuresti si FC Arges se va juca pe stadionul "Milcovul I" din Focsani, pe data de 18 martie, de la ora 14.00. Totusi, intorsi in urma cu doua zile dintr-un stagiu de pregatire ce a avut loc in Cipru, conducerea pitesteana nu este deloc de acrod cu desemnarea arenei vrincene ca loc de disputare a intilnirii cu Steaua. Vicepresedintele Argesului, Paul Cazan a mentionat ca orasul de pe Milvocul este foarte departe fata de Pitesti si ca in loc sa faca 100 de kilometri, asa cum prevede regulamentul, jucatorii pregatiti de Dorinel Munteanu vor parcurge 300 de kilometri. Din spusele oficialului, singurele variante pentru FC Arges ar fi Craiova, Vilcea, Sibiu sau Brasov.


Florin Ilie la Cupa Romaniei


Sportivul cu legitimare dubla, la Clubul Sportiv Unirea Focsani si la Iasi, Florin Ilie participa in aceste zile la Cupa Romaniei la box, competitie ce are loc pina vineri la Mangalia. Pugilistul focsanean se va lupta la categoria 54 de kilograme si are ca obiectiv cucerirea unei medalii la aceasta categorie de virsta. De la turneul omologat de Federatia Romana de Box de la Mangalia lipseste cel mai valoros pugilist roman, Ionut Gheorghe.


Mersoiu si Ciuntu in lotul Romaniei pentru Cupa Natiunilor


Rugbistii care si-au terminat junioratul la Focsani, in prezent la Universitatea Cluj, respectiv Dinamo Bucuresti, Stefan Ciuntu si Costica Mersoiu au fost convocati in lotul "nationalei" in vederea participarii la Cupa Europeana a Natiunilor. Reprezentativa tarii noastre va da piept cu Spania, pe 10 martie la Bucuresti, urmind ca pe 17 martie sa joace in deplasare contra Cehiei, la Ricany.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.