Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Ofertă refuzată pentru Cernat

Ziarul de Vrancea
24 ian 2014 573 vizualizări
Clubul Çaykur Rizespor a respins o ofertă din partea grupării Hazar Lankaran pentru romanul Florin Cernat, care era dorit la echipa azeră de tehnicianul Mustafa Denizli, informează presa din Turcia. Mustafa Denizli a fost antrenorul echipei Rizespor în perioada decembrie 2012 - mai 2013.

Florin Cernat joacă pentru Rizespor din ianuarie 2013. Cu Denizli la conducerea tehnică şi Cernat în lot, Rizespor a promovat în prima ligă turcă, la finalul sezonului 2012/2013.

Nu recunoaşte, dar demisionează

Preşedintele FC Barcelona, Sandro Rosell, a declarat într-o conferinţă de presă, că a demisionat de la conducerii grupării catalane după mai multe ameninţări la adresa sa şi a familiei sale şi deoarece nu vrea atacuri care să afecteze clubul, informează Mundo Deportivo. "De ceva timp eu şi familia mea am fost ţintele unor ameninţări şi atacuri care m-au făcut să mă gandesc dacă trebuie să răman la club, punandu-mi familia în pericol. Transferul lui Neymar este corect (...). Acest Consiliu de Conducere este o echipă şi această echipă conduce un proiect care a înregistrat mari succese. Nu vreau atacuri care să afecteze clubul şi de aceea mi-am prezentat demisia conducerii FC Barcelona în mod irevocabil. Josep Bartomeu va prelua postul de preşedinte imediat, pană la finalul mandatului, în 2016", a spus Rosell. Sandro Rosell le-a mulţumit tuturor celor cu care a colaborat în ultimii ani şi i-a urat succes noului preşedinte.

Tivadar a semnat cu Craiova

Handbalista Mihaela Tivadar, care a părăsit "U" Jolidon Cluj în urmă cu trei zile din cauza restanţelor financiare, a semnat cu formaţia SCM Craiova, antrenată de Carmen Amariei. Jucătoarea în varstă de 31 de ani a semnat un contract valabil în acest sezon cu formaţia SCM Craiova, după trei zile de la plecarea de la "U" Jolidon Cluj. Handbalista Mihaela Tivadar a anunţat, marţi, că părăseşte echipa ardeleană, la care a evoluat trei ani şi jumătate, după ce nu i-au fost plătite restanţele salariale pe mai multe luni.  "Nu mi-au fost plătite restanţele cerute în memoriul pe care l-am depus la federatie şi perioada mea în alb şi negru a luat sfarşit. Au trei ani şi jumătate frumoşi, poate cei mai frumoşi din cariera mea, dar pană la urmă s-au terminat. Nu pentru că am vrut eu, ci probabil aşa a fost să fie", a afirmat jucătoarea într-un mesaj postat pe o reţea de socializare.

"Sbornaia" continuă cu Capello

Selecţionerul Rusiei, Fabio Capello, a semnat, ieri, un nou contract cu federaţia rusă, valabil pană la finalul Cupei Mondiale din 2018. Oficialii ruşi au dorit să îi prelungească înţelegerea italianului cu patru ani încă din octombrie, cand Rusia a obţinut calificarea la Cupa Mondială din Brazilia. "Semnarea prelungirii contractului dintre federaţia rusă şi antrenorul echipei naţionale, Fabio Capello, a avut loc. Contractul este valabil pană la finalul Cupei Mondiale din 2018", a anunţat forul fotbalistic rus. Luna trecută, numele lui Capello a fost vehiculat pentru postul de antrenor al echipei Tottenham Hotspur. Fabio Capello antrenează reprezentativa Rusiei din 2012.

Buget în creştere pentru JO 2016

Comitetul local de organizare a Jocurilor Olimpice de vară din 2016, de la Rio de Janeiro, a anunţat, joi, un buget operaţional în creştere cu 27 la sută faţă de previziunile iniţiale. Bugetul operaţional anunţat este de 2,9 miliarde de dolari, iar cel prevăzut iniţial era de 1,77 miliarde de dolari. Bugetul a fost reevaluat din cauza inflaţiei, a includerii a patru noi sporturi în programul olimpic, a progreselor tehnologice şi a introducerii unor noi regulamente, precum şi a costurilor legate de satul olimpic. Suma de 2,9 miliarde de dolari, asigurată exclusiv din fonduri private (sponsori, vanzarea de bilete, contribuţia CIO etc.) reprezintă bugetul operaţional al Jocurilor Olimpice şi Paralimpice de la Rio de Janeiro. Această sumă nu include costurile de construcţie sau ale altor lucrări privind infrastructura, care vor fi finanţate din bani publici. Suma totală ar putea fi anunţată marţi, iar conform AFP aceasta ar putea fi de aproximativ 12 miliarde de dolari.

Lewandowski, acuzat de un puştan

Fotbalistul echipei Borussia Dortmund, Robert Lewandowski, face obiectul unei plangeri, el fiind acuzat de un adolescent că l-ar fi lovit, acuzaţie respinsă de jucător, a anunţat presa germană. Poliţia germană a confirmat pentru cotidianul Bild că o plangere împotriva lui Lewandowski a fost depusă joi. "Ţin să menţionez că nu am reacţionat violent faţă de cei care mi-au încălcat viaţa privată", a scris fotbalistul pe Facebook. Adolescentul care îl acuză pe Lewandowski de violenţă a declarat pentru Bild că i-a arătat degetul mijlociu jucătorului cand l-a văzut pe acesta că trecea cu maşina prin faţa şcolii sale. El şi-a arătat astfel nemulţumirea pentru faptul că germanul va pleca la Bayern, la finalul sezonului. Adolescentul a recunoscut că gestul său a fost deplasat şi a menţionat că fotbalistul a reacţionat violent. "A ieşit din maşină şi s-a îndreptat către mine. M-a întrebat de ce am făcut ceea ce am făcut, iar apoi m-a lovit cu palma în frunte, după care a plecat", a explicat elevul.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.