Sport

Rusescu schimbă aerul

Ziarul de Vrancea
26 dec 2013 418 vizualizări
Fostul golgeter al Ligii I pleacă la Braga cu împrumut, conducerea grupării lusitane avand o părere excelentă despre el * Rusescu poate fi transferat definitiv în vară

Gruparea Sporting Braga a obţinut împrumutul atacantului Raul Rusescu pană în vară, cand îl poate transfera definitiv pe jucătorul roman plătind clubului FC Sevilla suma de trei milioane de euro. Golgheterul Ligii I în sezonul trecut, Raul Rusescu, a fost transferat, în iunie, de la Steaua la echipa FC Sevilla, cu care a semnat un contract pe cinci ani. Sevilla a plătit clubului bucureştean suma de 2,2 milioane de euro pentru Rusescu. Impresarul Victor Becali a declarat, luni, că Braga şi FC Sevilla au ajuns la un acord pentru împrumutul fostului stelist, clubul lusitan avand opţiunea de a-l cumpăra pe jucătorul roman în vară.
Rusescu a evoluat în şapte partide pentru formaţia spaniolă, dintre care numai una în campionat, marcand trei goluri, toate în Liga Europa. în locul lui Rusescu, FC Sevilla va promova de la echipa a doua un atacant de 17 ani, Carlos Fernandez, potrivit diariodesevilla.es. Tanărul jucător spaniol a debutat deja în prima echipă a andaluzilor la meciul din Cupa Spaniei, disputat, la 18 decembrie, cu Racing Santander.
Preşedintele clubului Sporting Braga, António Salvador, l-a lăudat pe atacantul Raul Rusescu, spunand că noua achiziţie a grupării portugheze este un jucător excelent, pe care îl urmăreşte de mult timp. "Este un excelent jucător, de o bună calitate, pe care Sporting Braga îl urmăreşte de mai mult timp şi am făcut totul pentru a-l transfera. El se potriveşte foarte bine cu ambiţia şi cu spiritul clubului nostru", a declarat Salvador. În afara lui Rusescu, Antonio Salvador a anunţat că echipa pregătită de Jesualdo Ferreira i-a mai transferat pe fundaşii Kadu, de la formaţia braziliană Vitoria, şi André Pinto, fost jucător la FC Porto şi Panathinaikos Atena.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.