Sport

"Nole" şi-a tras antrenor de lux

Ziarul de Vrancea
18 dec 2013 721 vizualizări
In sezonul viitor, liderul mondial al tenisului, Novak Djokovic, va fi pregătit de fostul mare jucător german, Boris Becker

Jucătorul sarb de tenis Novak Djokovic, locul 2 ATP, va fi pregătit de fostul număr 1 mondial, germanul Boris Becker, caştigător a şase turnee de Grand Slam. Becker, în varstă de 46 de ani, va conduce o echipă de tehnicieni din care vor face parte Marian Vajda, Miljan Amanovic şi Gebhard Phil-Gritsch, a anuţat, ieri, Djokovici într-un comunicat. Slovacul Marian Vajda era antrenorul "numărul 1" al lui Djokovic din 2006, rolul său fiind preluat acum de Becker. Vajda va rămane în cadrule echipei şi îl va însoţi pe sportivul sarb la turneele de la Indian Wells, Madrid, Toronto şi Beijing. Boris Becker va fi alături de "Nole" la  Australian Open, Roland Garros, Wimbledon şi US Open, precum şi la Dubai, Miami, Monte Carlo, Roma, Cincinnati, Shanghai, Paris Bercy şi la Turneul Campionilor de la Londra. "Sunt bucuros că am oportunitatea de a luca cu Boris. Este o legendă, cunoaşte foarte bine tenisul şi experienţa sa mă va ajuta să caştig noi trofee de Grand Slam, dar şi la alte turnee. Totodată, Boris este o mare personalitate şi sunt sigur că se va integra foarte bine în echipa noastră. Va aduce o abordare nouă şi va forma o combinaţie caştigătoare cu Vajda", a declarat Djokovic.
Becker, aflat la prima experienţă de antrenor la nivel înalt, s-a arătat mandru de faptul că a fost ales să facă parte din echipa lui Djokovic: "Voi face tot ce îmi stă în putinţă să-l ajut să-şi îndeplinească obiectivele şi sunt sigur că putem realiza lucruri măreţe împreună", a precizat germanul. "Am realizat că Novak are nevoie de un nou antrenor pentru a continua să-şi îmbunătăţească anumite aspecte ale jocului său. Venirea lui Becker nu-mi afectează poziţia în cadrul echipei. Voi face tot ce pot pentru Novak, aşa cum am făcut mereu", a declarat, la randul său, Vajda. Djokovic va începe să lucreze cu Becker pentru a pregăti Australian Open, turneu ce va debuta la 13 ianuarie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.