Social

ATASAMENT!!! IŞJ a stabilit graficul pentru intervievarea directorilor de şcoli

Ziarul de Vrancea
15 iul 2013 1459 vizualizări
Primele chemate la interviu sunt directoarele de grădiniţe

Primii directori intervievaţi în vederea stabilirii calificativului pentru anul şcolar 2012-2013 sunt programaţi pe 19 august. Potrivit planificării realizate de Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ), această zi este dedicată intervievării directoarelor de grădiniţe. Astfel, primele vor ajunge în faţa comisiei Veronica Batog – directoarea Grădiniţei Odobeşti, Fănica Bud – directoarea Grădiniţei 17 Focşani, Mariana Călin- Grădiniţa 1 şi Lenuţa Cosma – Grădiniţa 16. Acestea sunt aşteptate în faţa comisiei la ora 9,00, urmand ca o oră mai tarziu să intre la interviu Vasilica Isac – Grădiniţa 2, Oana Monica Negoiţă - Grădiniţa 13, Adrieana Soare – Grădiniţa 23 şi Mihaela Dogaru – Grădiniţa 18. Ziua de 19 august se anunţă a fi una aglomerată, după-amiază fiind programaţi la interviu 15 directori de şcoli gimnaziale din judeţ. Directorii de licee vor fi intervievaţi pe 22 şi 23 august. Gheaţa va fi spartă de directorii Colegiilor Cuza şi Unirea, Marius Poll şi Cornel Noană. Directorii sunt aşteptaţi la interviu cu raportul de activitate pe anul şcolar trecut, după cum transmite inspectorul general Vasilica Zaharia. Calificativul ce va acordat de IŞJ va fi aprobat apoi în primul consiliu de administraţie din luna septembrie. Anul trecut toţi directorii au primit calificativul “Foarte bine”. (Mihaela VLĂDESCU)
În ataşament puteţi consulta programarea realizată de IŞJ în vederea susţinerii interviului.


Fisiere atasate

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
Cititor, acum 3936 zile, 22 ore, 26 minute, 41 secunde
Si cine-i acest director? Vrem si noi sa stim?
Dicu, acum 3937 zile, 1 ora, 42 minute, 45 secunde
Ce punctaj o sa ia asta de la Maicanesti ,ca miroare a votka de la 1 km.
un coleg, acum 3937 zile, 2 ore, 8 minute, 48 secunde
Suntem convinsi cu totii ca si anul acesta toti directorii vor primi calificative de foarte bine. de ce?pentru ca nimeni nu a facut o analiza concreta a activitatii directorilor.Sunt scoli in care citeste integral
Fort, acum 3937 zile, 13 ore, 14 minute, 47 secunde
Pe data de 22.08. ora 12.00 invit presa sa participe la acordarea calificativului, pentru directorul care are doar grad didactic definitiv si diploma de absolvire !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.