Social

Tatăl Ralucăi Dan, la un nou contract cu Spitalul din Focşani

Raluca Manolache
16 iun 2013 2676 vizualizări
Un nou contract caştigat de tatăl Ralucăi Dan, secretarul judeţului. Aşa cum era de aşteptat, firma Harions Serv din Focşani, care aparţine tatălui secretarului judeţului, a caştigat licitaţia organizată în luna mai de Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sf. Pantelimon” Focşani pentru întreţinerea aparatelor de aer condiţionat

Valoarea contractului de achiziţie servicii de reparare şi întreţinere a aparatelor de aer condiţionat este de aproape 300.000 lei. “Achiziţie Servicii de reparare şi întreţinere a aparatelor de aer condiţionat în temeiul art. 6 alin. 3 din HG 925/2006 achizitorul intenţionează să suplimenteze cu maxim 50 % cantitatea de servicii achiziţionată, începand cu 01.01.2014, pentru primele 4 luni ale anului 2014, prin intermediul unor Acte Adiţionale convenite cu prestatorul, în funcţie de necesităţi şi de existenţa resurselor financiare alocate cu această destinaţie. Precizăm că valoarea estimată cumulată a achiziţiei(aşadar cele 4 luni din anul 2014) este de 302.400 lei, fără TVA, din care 201.600 lei, fără TVA reprezintă valoarea achiziţiei pentru anul 2013 şi 100.800 lei, fără TVA, valoarea eventualelor acte adiţionale pe anul 2014, astfel cum rezultă şi din nota de estimare ataşată", se arată în anunţul de licitaţie. Şi anul trecut, unitatea sanitară a cheltuit aceeaşi sumă pentru a asigura service-ul celor peste 300 de aparate de răcoare montate în secţiile unităţii. Firma Harions Serv din Focşani, care vinde “aer rece”, lucrează cu mai multe instituţii publice, dar mai ales cu Consiliul Judeţean. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 3966 zile, 13 ore, 32 minute, 50 secunde
Asa e la noi, degraba si ginerica va avea contracte pufoase din banii publici. Ma refeream la ginerele vicepresului batran Nelutu. Dam la ai nostri, vorba aia cu culcusul cald si totul in familie.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.