Social

Jucăriile donate de vranceni la Promenada au ajuns la copii

Ziarul de Vrancea
22 ian 2013 780 vizualizări
Jucăriile donate de vrancenii cu suflet în cadrul campaniei „Învaţă să dăruieşti”, desfăşurată de centrul comercial Promenada din Focşani, în perioada sărbătorilor de iarnă, au ajuns la elevii Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Elena Doamna” Focşani

Elevii au fost întampinaţi la revenirea din vacanţa de iarnă de angajaţii centrului comercial care le-au adus jucăriile noi sau folosite donate pe tot parcursul lunii decembrie în urna amenajată în cadrul centrului comercial. Campania „Învaţă să dăruieşti” se desfăşoară bianual în lunile mai şi decembrie. „Scopul campaniei, acela de a aduce un zambet pe feţele micuţilor mai puţin norocoşi, a fost atins”, ne-au transmis reprezentanţii Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Elena Doamna” Focşani. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.