Social

Medicii trebuie să anunţe CAS Vrancea cum muncesc de sărbători

Raluca Manolache
5 dec 2012 895 vizualizări
Furnizorii de servicii medicale trebuie să se decidă cum vor munci de sărbători astfel încat bolnavii să nu fie privaţi de serviciile medicale de care au nevoie

„Având în vedere prevederile H.G. nr. 1.123/ 27.11.2012 pentru stabilirea zilelor de 24 şi 31 decembrie 2012 ca zile libere, furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale, alţii decât cei din sectorul public, aflaţi în relaţie contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate Vrancea, îşi vor organiza activitatea astfel încât să fie asigurat accesul pacienţilor la servicii medicale. În acest sens, îşi vor desfăşura activitatea în zilele de 24 şi 31 decembrie 2012 sau în zilele de 12 şi 19 ianuarie 2013”, anunţă autorităţile din sănătate.

De asemenea, furnizorii vor trebui să anunţe CAS Vrancea prin depunerea unei declaraţii pe propria răspundere că accesul asiguraţilor la servicii medicale nu este afectat, concomitent cu solicitatea modificării programului de lucru în mod corespunzător. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.