Social

Băieţel în comă după ce a trecut strada neregulamentar

Ziarul de Vrancea
24 aug 2012 1005 vizualizări
Un copil de opt ani din Ţifeşti a traversat strada prin faţa unei maşini şi a ajuns în comă la spital u este al cincelea accident în trei zile în care victimă este un minor

Un copil de opt ani din comuna Ţifeşti  a ajuns în comă la Spitalul Judeţean după ce a fost victima unui grav accident rutier produs la Panciu. Iulian Trifan, 8 ani, din comuna Ţifeşti, s-a aruncat în faţa maşinii şi a fost lovit în plin de autoturism Peugeot condus regulamentar de Costică Ciubotaru, 57 ani, din Bucureşti. “În urma cercetărilor s-a stabilit că şoferul în varstă de 57 de ani, în timp ce conducea un autoturism Peugeot a accidentat un minor care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nemarcat. Accidentul a avut loc din cauza traversării neregulamntare. În urma accidentului, copilul de opt ani a ajuns în stare comatoasă, cu multimple traumatisme, la spital”, ne-a spus inspectorul Aurel Cristian de la Serviciul Poliţiei Rutiere Vrancea. Medicii de la Ambulanţă şi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sf. Pantelimon” Focşani au solicitat ieri ajutorul elicopterului SMURD pentru transportarea băiatului în siguranţă la un spital din Capitală. Elicopterul a aterizat în jurul orei 14.00 pe Stadionul Tineretului din Focşani, pacientul fiind adus aici de către un echipaj de la Ambulanţă. Elicopterul a fost solicitat pentru că starea băiatului era foarte gravă, avea un traumatism cranio-cerebral acut, mai multe echimoze şi fracturi. De asemenea, victima era în stare de inconştienţă. Acesta a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă “Prof. Dr. Bagdasar Arseni”.

Multe accidente în care au fost victime copii

Poliţiştii sunt îngrijoraţi de numărul mare de accidente în care au fost implicaţi minorii în această săptămană. În doar trei zile, cinci copii au ajuns pe un pat de spital după ce au fost victimele unor accidente rutiere. Poliţiştii vor să demareze o campanie pentru a preveni astfel de accidente. “Copiii trebie să-şi aleagă cu grijă locurile de joacă şi să aibă grijă pe unde traversează strada. Îi sfătuim pe părinţi să fie mult mai atenţi la copii lor şi să-i supravegheze pe cat posibil în timp ce se joacă”, ne-a mai spus inspectorul Aurel Cristian. Un alt accident a avut loc pe şoseaua europeană 85, în apropiere de Adjud. Poliţiştii au stabilit că Bogdan S., 27 ani, din Galaţi, în timp ce conducea un VW, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în şanţ. Accidentul a avut loc pe fondul neatenţiei. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a doi pasageri din maşină: Dorin C., 24 ani, şi Elena C., 26 ani, ambii din Galaţi, pasageri în auto. (R. MANOLACHE, D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.