Social

Posturile din Sănătate, deblocate în mai multe tranşe

Raluca Manolache
12 iun 2012 1558 vizualizări
Posturile din sistemul sanitar vor fi deblocate pentru a fi scoase la concurs. Aceasta este promisiunea făcută de Ministerul Sănătăţii (MS) reprezentanţilor Federaţiei Sanitas din Romania.

Claudiu Grosu, liderul sindicaliştilor din sănătatea vranceană, spune că se doreşte deblocarea a încă 2.500 de posturi, dar acest lucru se va realiza treptat, cate 500 pe lună. Aceasta pentru că MS urmează să facă o analiză a bugetului pentru a se observa dacă spitalele îşi permit să bugeteze şi alte posturi în condiţiile în care salariaţii din spitale ar trebui să primească şi lefurile mărite cu  8 la sută. “În primul rand, la nivelul spitalelor din judeţ este nevoie de medici astfel încat acestea să îşi desfăşoare activitatea în condiţii optime”, a precizat sindicalistul Claudiu Grosu. În Vrancea, în prima fază a primit permisiunea de a debloca doar patru posturi la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sfantul Pantelimon” Focşani. (R. MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
iilu, acum 4335 zile, 1 ora, 50 minute, 36 secunde
se va tine concurs si vor castiga cei care vor da cel putin 2000 E.....?
laxativ, acum 4335 zile, 5 ore, 38 minute, 10 secunde
La felul cum priveste acest lider,il citesti de la o posta ca nu este strain de SPAGA care circula prin sistem,la angajari personal mediu,la operatii chirurgicale, si la multe alte feluri de vizite citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.