Social

Mini Ştiri:Sinucigaş la psihiatrie

Raluca Manolache
11 apr 2012 958 vizualizări
Un adolescent din judeţul Galaţi a fost internat în secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean din Focşani după ce a încercat să se sinucidă cu medicamente.

Acesta a fost adus la UPU puţin după miezul nopţii după ce a înghiţit 10 tablete de paracetamol şi s-a automutilat pe antebraţul stîng. Medicii au constatat că rănile sînt superficiale. (R. M.)

Adjud: Coceni în foc de la o ţigară

Un bărbat din cartierul Şişcani, oraşul Adjud, le-a solicitat ajutorul pompierilor după ce a observat că i-au luat foc cocenii din curte.
În urma incendiului, provocat, cel mai probabil, de fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător, au ars aproximativ 150 snopi din coceni şi circa 6 ml dintr-un gard din lemn. Pompierii au mai intervenit şi pentru stingerea a trei incendii de vegetaţie uscată. S-a intervenit pe
marginea drumului european E 85, la ieşire din municipiul Focşani, în localitatea Urecheşti şi în localitatea Rugineşti. (R. M.)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.