Social

O bătrînă de la azilul din Focşani a căzut de la etaj

Ziarul de Vrancea
5 mar 2012 1328 vizualizări
Dacă poliţiştii spun că femeia ar fi căzut de la etaj, cei de la azil afirmă că a fost doar un accident în sala de mese

O femeie de 64 ani din Focşani, care suferă şi de afecţiuni de natură psihică, a fost internată sîmbătă la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sf. Pantelimon” Focşani după ce ar fi căzut de la etajul II al Căminului pentru persoane vîrstnice din Focşani. Incidentul s-a produs în jurul orei 10.30, moment în care s-a apelat şi numărul unic de urgenţă 112 pentru a se solicita sprijin medical. Victima a fost preluată de medicii de la UPU unde a primit şi diagnosticul de “politraumatism prin cădere de la înălţime de la etajul II, posibil voluntară, schizofrenie paranoidă”. Dacă medicii de la Spitalul din Focşani spun că femeia a căzut de la etaj, aceştia sînt contrazişi de reprezentanţii azilului. “Sîmbăta trecută, la masa de prînz, una dintre beneficiarele noastre a alunecat şi şi-a rupt un picior. Este vorba despre o doamnă de 64 de ani. A fost vorba despre un accident”, spune Anca Lărgeanu Apostol, directoarea Căminului pentru persoane vîrstnice Focşani. Pacienta este internată în secţia de ortopedie- terapie intensivă, unde se află sub supraveghere medicală. Şi poliţiştii au demarat o anchetă, în special cu privire la posibilitatea ca femeia bolnavă să nu fi beneficiat de supraveghere adecvată din partea personalului de specialitate, fapt care ar fi dus la producerea incidentului. (R. MANOLACHE, S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
romantica, acum 4433 zile, 23 ore, 45 minute, 52 secunde
Consilierii locali care propun,voteaza si majoreaza in corpore marirea pretului gcal.la aproape 500 lei,ce au de spus despre securitatea persoanelor internate la caminul de batrani ,care este tot in citeste integral
CAMIN DE BATRANI, acum 4434 zile, 58 minute, 19 secunde
Camin de batrani nu azil, este mai frumos si impune un alt respect pe care va doresc sa il capatati.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.