Social

Mini Ştiri: Au furat de-ale gurii

Ziarul de Vrancea
6 dec 2011 2110 vizualizări
Luni după-amiază, poliţiştii focşăneni au surprins mai multe persoane care au furat alimente dintr-un magazin din oraş

În urma cercetărilor efectuate s-a mai stabilit faptul că în perioada 29 noiembrie – 5 decembrie, Ionuţ P., 29 ani şi Petruţ Marian I., 22 ani, ambii din comuna dîmboviţeană Nucet, au comis mai multe furturi din magazine din Focşani şi Buzău, creînd un prejudiciu de aproximativ 6.500 lei. Cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore pentru furt calificat. Ieri, instanţa de judecată a decis ca cei doi să stea după gratii 29 de zile. (D. C.)

Cu Dacia în şanţ

Un tînăr din comuna Cîmpuri a fost implicat într-un accident rutier produs pe drumul naţional Tişiţa - Soveja. Ionuţ C., 26 ani, în timp ce conducea o Dacia, datorită neadaptării vitezei într-o curbă uşoară la dreapta s-a răsturnat în şanţ. În urma accidentului a fost rănit uşor Viorel N., 29 ani, pasager în autoturism. Conducătorul auto nu era băut. Un alt accident a avut loc în comuna Urecheşti. Ion B., 66 ani, din localitate, în timp ce se deplasa cu un moped, din cauza neatenţiei, a pierdut controlul direcţiei şi a căzut, rănindu-se uşor. Nici el nu băuse. (D. C.)

Vidra: Foc la stînă

Un bărbat din satul Viişoara, comuna Vidra, le-a solicitat ajutorul pompierilor după ce stîna pe care o deţine a luat foc. În urma incendiului au ars stîna dezafectată pe o suprafaţă de circa 60 mp şi bunuri de uz gospodăresc din interior. În urma verificărilor s-a constatat că „incendiul a fost provocat de folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”. Cazul a fost preluat de poliţişti care urmează să stabilească cine a dat foc stînii. (R. M.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.