Social

Spitalul din Dumbrăveni dispune de o seră proprie

Raluca Manolache
14 oct 2011 1713 vizualizări
Provizii pentru iarnă în cămara Spitalului din Dumbrăveni. Pentru a întîmpina sezonul rece şi pentru a le asigura un meniu diversificat bolnavilor internaţi, la Spitalul de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni bucătăresele unităţii au reuşit să umple cămara cu legume la borcan.

700 kilograme de legume şi zarzavaturi au fost pregătite pentru mesele pacienţilor. Nu lipsesc din cămară castraveţii, gogoşarii, gogonelele şi nici roşiile crescute în sera unităţii spitaliceşti, legume îngrijite de bolnavi. Au fost făcute şi 400 de borcane cu compot de cireşe. „Toată vara sîntem aprovizionaţi cu legume din propria seră. Reuşim astfel să facem economii considerabile. Vrem să cumpărăm şi două tone de varză pentru murat. Vom fi aprovizionaţi cu legume toată iarna”, a precizat jr. Costel Negoescu, managerul Spitalului din Dumbrăveni. Pentru a economisi bani, în ultimii ani, spitalul se aprovizionează cu legume din sera proprie. De-a lungul vremii au fost cultivate roşii, castraveţi, cartofi sau varză. (R. MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.