Social

Ambulanta se imbraca in portocaliu

Raluca Manolache
25 iul 2011 1222 vizualizări
Angajatii Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Vrancea vor renunta in cel mai scurt timp la vechile uniforme

Chiar daca noile tinute in culoarea orange si bleumarin trebuiau sa fie cumparate pina la 30 iunie, din lipsa banilor Ambulanta a aminat licitatia. Suma necesara pentru cumpararea acestor tinute este de 400.000 lei. "Se lucreaza la caietul de sarcini. Este o necesitate pentru protectia angajatilor nostri si pentru imagine, toti sa fie imbracati la fel. Atita timp cit statul plateste aceste uniforme este un lucru bun pentru ca salariatii nu trebuie sa mai cheltuie bani din propriul buzunar pentru cumpararea echipamentelor", spune dr. Cristian Onia, managerul Ambulantei. Sint cautate solutii pentru gasirea fondurilor necesare. Cadrele medicale vor avea noi tinute de lucru dupa ce Ministerul Sanatatii a emis un ordin care stabileste regulamentul pentru compunerea si portul echipamentului individual de protectie de mare vizibilitate al personalului de interventie din cadrul serviciilor de ambulanta. Cadrele vor avea doua uniforme, cea de vara - compusa din sapca, tricou sau camasa, vesta, pantaloni si pantofi -, si cea de iarna, compusa din camasa, jacheta sau haina matlasata, pantaloni matlasati si bocanci. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 13 ore, 39 minute, 7 secunde
De ce portocaliu? Sa ne vina si mai rau cand ii vedem?
, acum 739399 zile, 13 ore, 39 minute, 7 secunde
E o prostie toata lumea se imbraca ori in alb (e mai rar) ori in rosu (culoarea sangelui) de ce nu in galben?
, acum 739399 zile, 13 ore, 39 minute, 7 secunde
Rosu nu mai reprezinta in Romanaia culoarea sangelui ci a vesnicului PCR urmat cu dragoste de PSD.Importanta nu este culoarea ci serviciile medicale ale acestei instituutii.Daca tie ti se face rau la citeste integral
, acum 739399 zile, 13 ore, 39 minute, 7 secunde
Si in meteorologie diferentierea dintre culori ne arata ca portocalilul e mai putin periculos decat rosul.Vorbesc de coduri.Sa ai parte de cel preferat.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.