Social

SOS! Se angajeaza mame sociale

Ziarul de Vrancea
1 iul 2011 1009 vizualizări
SOS Satele Copiilor Romania angajeaza mame sociale care vor sa fie alaturi de copiii aflati in dificultate din cele trei sate SOS din Bucuresti, Cisnadie si Hemeius

Pentru ca o parte dintre mamele sociale SOS se apropie de momentul sa iasa la pensie, Asociatia recruteaza mame sociale care sa ofere, pe termen lung, copiilor aflati in dificultate dragostea si sprijinul necesar pentru a se putea dezvolta armonios. "SOS Satele Copiilor are la baza conceptul de Sat SOS privit ca o comunitate in care familiile SOS locuiesc impreuna, creind astfel un mediu de sustinere unde copiii cresc, se dezvolta si se bucura de clipele frumoase ale copilariei. Pentru fiecare copil, persoana reprezentativa este Mama SOS. Zi de zi, ea este alaturi de copii, oferindu-le dragostea si increderea de care au nevoie pentru a creste mari. Mama SOS este cea care ii incurajeaza si ii sustine, cea care le este alaturi atit in clipele frumoase, dar si in cele grele prin care trec", a declarat Mirela Lavric, Director National SOS Satele Copiilor Romania. Asociatia atrage atentia ca pentru a deveni mama sociala este nevoie de vocatie, maturitate, flexibilitate si dedicare pe termen lung. Toate aceste calitati sint puse in slujba sprijinirii si educarii copiilor care nu pot fi ingrijiti de propriile familii pina cind acestia devin tineri independenti sau se pot intoarce in familiile lor biologice. Persoanele vor locui intr-o casa SOS alaturi de 5-7 copii. Mama sociala are studii liceale incheiate, isi doreste sa invete si sa se dezvolte continuu. Aceasta etapa a campaniei "Fii Mama Sociala" de anul acesta se va desfasura pina la 30 septembrie 2011. Pentru a intra in procesul de selectie, persoanele interesate sint rugate sa trimita o scrisoare de motivatie care sa raspunda la intrebarea: "De ce doresti sa fii mama sociala?" si un CV la adresa: Str. Natatiei, nr.66 B, sector 1, Bucuresti sau pe e-mail: claudia.stefanescu@sos-satelecopiilor.ro. Mai multe informatii despre meseria de mama sociala se pot obtine sunind la: 021.668.00.88, pe site-ul www.sos-satelecopiilor.ro si pe blogul dedicat campaniei www.fiimamasociala.blogspot.com.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.