Social

Crima din gelozie si viol homosexual intre copii

Ziarul de Vrancea
30 sep 2009 2802 vizualizări
Un barbat din Panciu si-a injunghiat consoarta in inima cu cutitul, dupa o cearta conjugala u suspectul este mai mare cu 26 de ani decit victima sa, cu care are o fetita de doi anisori u vecinii spun ca barbatul era foarte violent si ca prima lui sotie ar fi fost bagata in mormint din cauza batailor pe care le primea zilnic u 25 de ani sa-i dea, sa putrezeasca acolo, sa moara la fel cum a murit si femeia asta! , ne-au spus vecinii ingroziti u si la Cotesti, un baietel de 5 ani a fost violat de unchiul sau de 14 ani u copilul a fugit in bratele tatalui dupa ce a fost agresat u chiar daca e minor, agresorul bea de stinge, umbla inarmat cu un cutit si da spargere dupa spargere in comuna

Zi insingerata in Vrancea. Un sot tomnatic din Panciu si-a injunghiat in inima sotia, cu o precizie de chirurg, dupa ce a avut un acces de gelozie din senin. Barbatul, in virsta de 68 de ani, cunoscut pentru comportamentul sau agresiv, a aplicat cu singe rece lovitura mortala sotiei, de 42 de ani, in apartamentul uneia dintre fiicele sale, plecata in strainatate. In urma acestui eveniment tragic, o fetita blonda de doar doi anisori nu isi va mai vedea niciodata mama, ucisa de mina tatalui. Si prima sotie a lui Constantin Ion, decedata, a indurat ani buni bataile primite de la partenerul de viata, spun vecinii. Un alt caz socant a avut loc la Cotesti, unde un baietel de doar 5 ani a fost abuzat cu brutalitate de unchiul sau minor, de 14 ani. Totul s-a intimplat luni dupa amiaza, cind cei doi au ramas singuri in casa. M. S. l-a fortat pe cel mic sa se dezbrace, intretinind apoi relatii sexuale cu acesta. Agresorul, care bea de stinge la doar 14 ani, a avut si alte probleme cu legea pentru ca a dat mai multe spargeri in comuna.

O femeie de 42 ani din Panciu a fost omorita cu singe rece de propriul sot. Crima a avut loc ieri, in jurul prinzului, cind Constantin Ion, de 68 ani, a venit in apartamentul fiicei lui din prima casatorie, plecata in Italia, pentru a aerisi casa. Insotit de Lacramioara Ion, barbatul a aranjat apartamentul de la parterul blocului de pe strada Ghiocei, dupa care din senin s-a iscat scandalul, barbatul acuzind-o pe consoarta ca face ochi dulci pe strada altor barbati. Dupa citeva minute de cearta, Constantin Ion a mers in bucatarie, de unde s-a intors cu un cutit spunindu-i sotiei ca nu o poate imparti cu alti barbati. Acesta i-a aplicat femeii mai multe lovituri, una dintre acestea, in inima, fiindu-i fatala. Dupa crima, barbatul nu a incercat sa se ascunda, ba mai mult, a mers direct la Politie, unde in fata ofiterului de serviciu a marturisit ca si-a omorit sotia din gelozie si a cerut sa-i fie puse catusele. Politistii spun ca barbatul a spus ca si-a ucis sotia in jurul orei 11.30. "La prinz barbatul s-a prezentat la Politie. A declarat omorul si mobilul acestuia. Victimei i-au fost aplicate mai multe lovituri de cutit in zona pieptului si a spatelui, dintre care una a fost penetranta", spune procurorul Paul Mihaila, de la Parchetul de pe linga Tribunalul Vrancea.


O fetita de 2 ani, ramasa orfana de mama


Oamenii legii s-au deplasat in timp record la adresa mentionata de barbat si au gasit trupul femeii intr-o balta de singe. Si medicii de la Ambulanta au ajuns intr-un suflet, dar femeia isi pierduse viata. In fata blocului unde s-a produs crima s-au adunat mai multi vecini, care incercau sa-si explice comportamentul barbatului. Constantin Ion are sase copii, cinci cu prima sotie, si o fata de doi anisori cu femeia pe care a omorit-o. Fetita lor va ramine in grija bunicilor, deocamdata. Bunica paterna a venit la fata locului, insa nimeni nu a putut vorbi cu ea pentru ca era in stare de soc. Vecinii povestesc ca si prima sotie, care a decedat intre timp, a indurat ani buni bataile primite de la propriul sot. "A omorit-o cu cinci intepaturi de cutit. Si prima sotie a murit tot din cauza lui, o batea zilnic. Era foarte violent si nu putea sa se controleze. Era gelos, dar nu avea motive. Lacramioara isi vedea de treaba ei, era femeie serioasa", ne-a spus o vecina. Persoanele strinse in fata blocului pareau oripilate de cele intimplate si sperau ca barbatul sa-si petreaca tot restul vietii dupa gratii. "25 de ani sa-i dea, sa putrezeasca acolo, sa moara la fel cum a murit si femeia asta. Toti criminalii ar merita sa putrezeasca dupa gratii", a spus o vecina indignata. Oamenii din Panciu spuneau ca in orasul lor nu s-a mai petrecut de mult o astfel de fapta. De altfel, in primele noua luni din acest an in Panciu a avut loc o singura infractiune cu violenta. In ultimii ani astfel de evenimente s-au mai petrecut doar in satele arondate orasului si nu in zona centrala a acestuia. Politistii spun ca nu au ce face de vreme ce astfel de violente se produc in spatiul privat. Cercetarile in cazul crimei de la Panciu sint continuate de politisti, sub coordonarea procurorului criminalist. Prezumtivul autor a fost bagat deja in beciul politiei dupa ce a facut marturisiri complete si nu parea ieri cuprins de remuscari.


Batjocorit de unchiul de 14 ani


Politia vrinceana mai are de investigat o alta fapta oribila. Un baietel de doar cinci ani din comuna Cotesti ar putea ramine traumatizat pe viata dupa ce a fost violat de unchiul sau. La numai 14 ani, M. S. s-a gindit sa-si satisfaca curiozitatea agresindu-l sexual pe nepotul sau. Totul s-a intimplat luni dupa amiaza, cind cei doi au ramas singuri in casa. M. S. l-a fortat pe cel mic sa se dezbrace, intretinind apoi relatii sexuale nefiresti cu acesta. Tatal baiatului a fost cel care a aflat de grozavie, baiatul de cinci ani ani fugind in bratele lui dupa ce a fost violat. "Barbatul a facut o sesizare la Postul de Politie ca fiul lui de cinci ani a fost fortat sa intretina raporturi sexuale anale de catre unchiul sau", a precizat subinspectorul Catalina Olteanu, noul purtator de cuvint al Politiei. Ajunsi la fata locului, oamenii legii au decis sa il trimita pe micut la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani pentru a fi consultat de un medic. "Baiatul a ajuns la spital in jurul orei 18.20. A fost diagnosticat cu fisura anala superficiala", a precizat Alina Pelin, purtatorul de cuvint al Spitalului. Chiar daca medicii au decis sa il interneze in spital, parintii au considerat ca nu este cazul. Politistii au demarat o ancheta pentru a stabili ce s-a intimplat in acea dupa amiaza, dar a fost sesizata si Protectia Copilului. Cert este ca agresorul este cunoscut drept un baiat problema, chiar daca are doar 14 ani. Vecinii sustin chiar ca acesta ar fi mai mare dupa comportamentul pe care il are. "Provine dintr-o familie care creeaza de multe ori probleme. Agresorul a avut si alte probleme cu legea dind mai multe spargeri in comuna, lucru pentru care este cercetat de politie. Tinarul face de multe ori probleme si consuma alcool", a afirmat Ion Bolovan, edilul comunei Cotesti. De altfel, ieri, reporterii nostri au mers la locuinta baiatului, dar acesta venea spre poarta inarmat cu un cutit. Politistii continua cercetarile, dar au la dispozitie putine metode de pedepsire a agresorului, in conditiile in care autorul are doar 14 ani. O posibila sanctiune ar consta in trimiterea la un centru de minori, pentru reeducare. (Raluca MANOLACHE, Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 15 ore, 17 minute, 25 secunde
Asta se intampla pentru ca nu avem inca legi in tara care sa protejeze mama si copiii.Eram la rand la Electrica ieri si am asistat la o scena ingrozitoare:un tata isi batea copilul, un baiat de vreo 6 citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.