Social

Astenia de primavara vine cu spinzurati

Raluca Manolache
23 mar 2009 1296 vizualizări
Doi vrinceni s-au spinzurat, iar un focsanean a incercat sa se arunce de pe bloc

Venirea primaverii nu a fost cu noroc pentru doi vrinceni care au decis sa-si puna capat zilelor la sfirsitul saptaminii. Duminica dimineata, la Slobozia Ciorasti, localnicul Dumitru Filoti, 70 ani, a fost gasit decedat in curtea casei sale, spinzurat de o creanga de copac. Motivele gestului sau nu se cunosc, dar rudele spun ca barbatul era abaut pentru ca avea probleme de sanatate. La Panciu, Mihai Moraianu, 38 ani, s-a spinzurat dupa o cearta violenta cu iubita. Politistii spun ca, in seara anterioara, in urma unor discutii conjugale purtate cu concubina, barbatul ar fi declarat ca nu mai are nici un rost sa traiasca. Dimineata a fost gasit spinzurat in curte. Si un focsanean a incercat simbata sa se sinucida, cu spectatori. Marius Daniel Stefan si-a speriat vecinii dupa ce s-a suit la mansarda blocului de pe strada Unirea Principatelor si a inceput sa tipe ca se arunca in gol. Din fericire, pompierii si politistii au ajuns la fata locului in timp util si au reusit prin vorbe bune sa il determine pe barbat sa coboare de pe bloc. Tinarul a fost internat in sectia de Psihiatrie a Spitalului focsanean deoarece este cunoscut cu afectiuni neuropsihice care se acutizeaza mai ales primavara. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.